Internet reisorganisatie ‘Elizawas here’ blijft haar aanbod uitbreiden. Nieuw in het zomeraanbod van 2007 is het eiland Sardinië waar vijf bijzondere accommodaties zijn ingekocht. Arrangementen naar het eiland inclusief vlucht en autohuur worden aangeboden tussen 28 april en 6 oktober. Men vliegt met Transavia op Olbia in Noord Sardinië.
Tevens zijn nieuwe accommodaties opgenomen in Portugal, Malta, Corfu en Sicilië, waarmee het aantal op ruim 70 komt. De organisatie is gespeciliseerd in vakanties in authentieke landhuizen, boerderijen en andere accommodaties waar rust en kleinschaligheid centraal staan. Arrangementen zijn inclusief verblijf, vlucht, huurauto en ontbijt.


Sardinië
Op het groene eiland Sardinië heeft Eliza was here de beslag weten te leggen op bijzondere accommodaties. Hotel Su Lithu in het provinciestadje Nuoro heeft 15 sfeervolle kamers met moderne faciliteiten, een prachtige tuin en schitterend uitzicht op het dorpje Bitti. In het binnenland ligt het sfeervolle Hotel Janas Village en in het noorden van Sardinië biedt Eliza was here drie overnachtingsplekken aan: Casa Alianda is kleinschalig van opzet met 5 tweepersoonskamers en een ideale basis voor wandeltochten. Kamers in Sardijnse stijl ingericht en met moderne voorzieningen biedt het viersterren Hotel Arathena. Teneuta Pilastru was ooit een boerderij maar twee jaar geleden schitterend gerenoveerd tot een mooi hotel.
Portugal
Quinto do Tio Graca, Monte de Bravaura en hotel Quinto do Marco zijn nieuwe accommodaties in het Portugese Albufeira waardoor het totaal vakantiebaanbad daar op twaalf komt. Met een groepje vrienden weg of een speciale familiehappening: op het eilandje Gozo verhuurt Eliza nu twee naast elkaar gelegen ‘farmhouses’ met een mooi zwembad.
Kreta
Baden in landelijke luxe kan in Ellotis Villas in het westen van Kreta. Mooie vakantiebungalows met eigen tuin en zwembad, airco en open haard en zelfs een hydro massage douche. Hotel Elia – 4 sterren – biedt de verwende toerist eveneens alle comfort en gemakken inclusief Turks bad, massagebehandelingen en jacuzzi. In het oosten van Kreta liggen de White River Cottages, dertien huisjes uniek gelegen in een vallei.
Corfu & Sicilië
Kommeno Villas op Corfu bestaat uit studio’s en appartementen met mooi uitzicht op zee en in Sicilië is een 200-jaar oud landhuis in bestand opgenomen: Vecchia Masseria ligt centraal en is dus een goede basis om het eiland per auto te verkennen.
Uitstapjes
Op de website www.elizawashere.nl vindt men foto’s en beschrijvingen van de accommodaties en suggesties voor uitstapjes omdat in het arrangement altijd een huurauto is inbegrepen. Ook staan er de prijzen en beschikbaarheid en kan men direct online boeken. De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief verblijf, vlucht, autohuur en accommodatie en veelal inclusief ontbijt.
Bron: TourPRess persberichten