Het zomerzon vakantieaanbod 2007 van internet reisorganisatie Jiba is flink uitgebreid: Kroatië, Cyprus, de Griekse eilanden Samos, Karpathos, Lesbos en Zakynthos en de Spaanse bestemmingen Ibiza, Menorca en Costa de La Luz zijn nieuw. Daarnaast zijn ook nieuwe accommodaties in het aanbod opgenomen.
‘In aanvulling op onze traditionele en levendige vakantieoorden wilden wij ons zonprogramma uitbreiden met enkele nieuwe vakantiegebieden die rustiger en nog minder ontdekt zijn’, aldus Jiba marketing manager Harrold de Boer. ‘Voor bepaalde bestemmingen kan men voortaan naast Schiphol ook vanaf de regionale luchthavens Rotterdam, Eindhoven en Groningen vertrekken’.


Hele jaar zonvakanties
Het volledige zomervakantieaanbod staat online en is direct te boeken. Omdat Jiba ook zonvakanties in de winter aanbiedt, kan men met Jiba 12 maanden per jaar op vakantie naar de zon. Behalve bovengenoemde landen staan ook de Canarische eilanden, Egypte, Madeira, Malta, Portugal, Bulgarije,Turkije en Tunesië in het Jiba zomerprogramma.
Alle vermelde prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en exclusief reserveringskosten en calamiteitenfonds.
Eenvoudig zoeken
Een vakantie zoeken en boeken via www.Jiba.nl is zeer eenvoudig. Nieuw is op de site de button ‘Luchthaven’ zodat men zijn voorkeur voor een bepaalde luchthaven kan aanklikken. De site selecteert automatisch alle beschikbare vakantieaccommodaties die aan de ingevoerde persoonlijke wensen van de klant voldoen. Alle na selectie getoonde accommodaties zijn daadwerkelijk beschikbaar.
Nieuwe accommodaties
Enkele mooie nieuwe accommodaties zijn onder meer Hotel Iona Maris in Samos, appartementen Lagna Bellevue in Porec in Kroatië en appartementen Flora Mar in Menorca. In Rethymnon op Kreta heeft Jiba maar liefst meer dan 10 nieuwe accommodaties opgenomen waaronder Suite Hotel Bio en Creta Sun.
Het totaal aantal accommodaties in het Jiba-programma bedraagt nu 700. Op de site staat een uitgebreide omschrijving van alle accommodaties en er zijn ongecensureerde beoordelingen te lezen van vakantiegangers die er eerder verbleven.
Huishoudbeurs
Jiba neemt deelt aan de Huishoudbeurs van 10-18 februari in de RAI in Amsterdam. Bezoekers kunnen er informatie krijgen en prijzen winnen.
Bron: TourPRess persberichten