www.vliegadvies.nl: alles over goedkoop vliegen

Vanaf deze week is de vernieuwde website www.vliegadvies.nl “in de lucht”. De site is een particulier initiatief en biedt de internetsurfer onafhankelijke informatie over de wereld van goedkope vliegtickets. De site is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar de goedkoopste manier om van A naar B te vliegen. Vliegadvies probeert u wegwijs te maken in de wondere wereld van de goedkope lijnvluchten. U ziet de voor- en nadelen van een reguliere vlucht ten opzichte van de vele low-cost vluchten van bedrijven zoals Ryanair, Transavia en easyJet.

Bij vliegen denken de meeste mensen al snel aan Schiphol. Vaak is het echter goedkoper en gemakkelijker om een alternatief vertrekpunt te kiezen. In Nederland kunt u ook vertrekken vanaf de luchthavens Rotterdam, Eindhoven en Maastricht/Aachen of het Duitse Niederrhein/Weeze op nog geen half uur rijden van Nijmegen. Ook vliegen vanaf een luchthaven in België of Duitsland kan een optie zijn; vanaf onder meer Brussel, Düsseldorf en Keulen worden de meeste Europese bestemmingen ook aangeboden. De website www.vliegadvies.nl zet de mogelijkheden op een rijtje.
Bron:
www.looney2.nl

1 gedachte over “www.vliegadvies.nl: alles over goedkoop vliegen”

  1. Hier wil ik graag nog wel iets aan toe voegen. De website http://www.info2go.nl is Het hulpmiddel voor reislustige Nederlanders met een kleiner budget. Deze website geeft een duidelijk overzicht van alle populaire bestemmingen met de bijbehorende low cost airlines van Europa. De hiervoor genoemde vergelijkers worden op deze site vergeleken!
    Succes!
    Jan Tabak

Plaats een reactie