Onderwaterhotel in Dubai

Het moet niet gekker worden in het rijke emiraat Dubai. Een gigawaterpark, een overdekte skibaan in de woestijn, het hoogste gebouw ter wereld (in 2008), een zevensterrenhotel en prestigieuze kunstmatige eilanden zijn niet genoeg. Medio 2006 opent er het prachtige onderwaterhotel Hydropolis. Luxe onderwater suites, een indrukwekkende spa en een onderwater ballroom (ook voor niet-gasten) zijn enkele details van dit megaproject. Neem voor meer informatie een kijkje op de site.

14 gedachten over “Onderwaterhotel in Dubai”

 1. Daarom is Dubai zichzelf zo sterk aan het profileren als toeristische bestemming. Ik ben er zelf inmiddels 10x geweest en vind het er perfect. Allen wat warm in de zomer (ruim boven de 40 graden).

 2. Alle keren zakelijk, maar ik zorg er altijd voor dat ik minimaal 1 of 2 dagen vrij heb daar.
  Ik wilde afgelopen voorjaar er met mijn gezin op vakantie gaan, maar is uiteindelijk Aruba geworden omdat dat in mei beter is (is in Dubai dan al iets te warm aan het worden).
  Ik bof inderdaad met al het reizen. Ik zie, doe en leer veel op reis.

 3. hoi, ik ga midden december voor de eerste eens kijken. ik verblijf in novotel in de stad. heeft iemand nog suggesties, ideeen en tips?

 4. Op http://emiraten.prikpagina.nl vind je een hoop tips die al door verschillende Dubaikenners gegeven zijn.
  Ik zou bezoeken:
  – Gold Souk
  – Deira City Center
  – Wafi Mall
  – Jumeirah Beach
  – Wild Wadi Waterpark
  – Wandelen langs de Creek. Geniet van de bootjes en de architectuur.
  Ga zeker eens eten bij the Blue Elephant, een Thais restaurant in het Bustan Rotana hotel.
  Doe veel per taxi, kost weinig.

 5. He Patrick wat voor werk doe je dan? Dat Zou ik ook wel graag willen doen dan :-)Vertel eens wat je doet.

 6. Hallo Hans,
  Ook wij willen graag naar Dubai,zou je ons kunnen mailen waar jij je reis geboekt hebt voor in Burj El Arab
  voor Euro 795.00 incl vlucht?
  Alvast bedankt!
  Hans Halsema

 7. eh…zo’n onderwaterhotel… Is de prijs niet ovedreven?(ik zou er maar 50 euro per nacht voor vragen)

 8. zeer veel nuttige informatie over de megalomane projecten in dubai \’zoals het dubai space station\’ ! binnenkort ruimtereizen vertrekstation, space port dubai
  dubaidreamz.blogspot.com

 9. Hebben wij ook gedaan,maar dat gaat wel vervelen,al die drukte in de shoppermalls en souks.We hebben dit keer ook veel in de auto gereden 1400 km in 9 dagen,puur vanwege het weer.Naar Oman,Ras al Kamai,Abu Dhabi en verder veel andere toertjes,want elke dag van 11.00 tot 22.00 winkelen is ook niet alles.
  Ook wezen skien,maar echt spectaculair is het niet,maar goed ,dat is persoonlijk.
  Je kunt ook best wel veel shoppen,maar denk aan de terug reis met je bagage,ze controleren best wel streng op overgewicht.We hebben mensen spullen zien overladen en achterlaten en de lockers in het vliegtuig waren overvol,doordat mensen heel veel overbagae als hand bagage meenemen.
  Ik ga dus nooit meer in deze maanden,zijn echt niet de juiste maanden om hiet te verblijven,zijn de zg regen maanden.Maar goed,dat is ook weer een ieder zijn voorkeur.
  Deze maanden staan ook wel bekend om de stortregens,kennissen maken dit wel vaker mee,die deze maanden gaan,maar ik kon dit keer niet anders.

 10. Beste mensen,
  Ik ben een 2e jaars studente commerciele economie aan de Hogeschool Rotterdam en volgend jaar moet ik stage gaan lopen. Mijn droom is echter om in dubai stage te lopen. Heeft iemand nog tips voor mij die ik moet weten of info over bedrijven, mail me dan a.u.b. Ik dank jullie bij voorbaat!!!

Plaats een reactie