Mag de hond mee naar CentrO in Oberhausen?

Het is opvallend want deze vraag kwam de laatste weken vaak binnen in onze mailbox en daarom hebben we daar een antwoord voor geschreven op paginablog.nl

Centro in Oberhausen verwelkomt je viervoeter met open armen. Dit enorme winkelcentrum in Duitsland is de perfecte plek om te winkelen, te genieten en qualitytime door te brengen met je gezin, inclusief je hond.

Lees ook: 5 dingen die je moet weten over Centro in Oberhausen

Een uitzonderlijke winkelervaring

Centro Oberhausen is een van de grootste winkelcentra in Europa, met meer dan 220 winkels, restaurants en entertainmentmogelijkheden. Het goede nieuws is dat je niet langer hoeft te kiezen tussen een dagje shoppen en qualitytime met je hond – hier kun je beide hebben.

Dit winkelcentrum begrijpt hoe belangrijk huisdieren zijn voor gezinnen, en daarom hebben ze een hondvriendelijk beleid. Je mag je hond meenemen tijdens je winkeluitje, zolang je je aan enkele eenvoudige regels houdt. Zorg ervoor dat je hond aangelijnd is en dat je de verantwoordelijkheid neemt om eventuele rommel op te ruimen. Zo kunnen alle bezoekers, inclusief andere hondenliefhebbers, genieten van een aangename ervaring.

Het is echter wel aan de winkels zelf of ze een hondvriendelijk beleid voeren. In Duitsland is het wettelijk namelijk niet toegestaan om een hond mee te nemen in een winkel waar levensmiddelen worden verkocht. Let dus goed op de bordjes bij de winkels.

Prachtig gebied om te wandelen met de hond

Naast de winkels en de vele restaurants ligt buiten het winkelcentrum een groot park waar het prachtig wandelen is met de hond. Dus als je viervoeter jou gewinkel zat is ga je gewoon even lekker buiten aan de wandel.

Dus, als je een dagje winkelen plant en niet wilt dat je trouwe viervoeter achterblijft, overweeg dan zeker om Centro Oberhausen te bezoeken. Hier kun je samen met je gezin en je hond genieten van een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur.

foto: van VĂN HỒNG PHÚC BÙI

Plaats een reactie