De reisgidsen top 5 van februari

Als je op het punt staat om een nieuwe reis te plannen of gewoon wilt wegdromen naar exotische bestemmingen, zijn reisgidsen je beste voorbereiding. Hier zijn de reisgidsen top 5 voor februari, gebaseerd op bestsellerlijsten van Nederlandse boekenverkopers.

1. De 100 mooiste e-bike routes van Nederland

Dankzij de e-bike zijn afstanden fietsen geen probleem meer en is fietsen nog leuker geworden. In dit handige boek vind je 100 leuke fietsroutes in Nederland met knooppunten, rustpunten en natuurlijk de bezienswaardigheden in de mooiste dorpjes waar je voorbij komt.


2. Verliefd op Europa

Verliefd op Europa is de opvolger van de bestseller van Roëll de Ram van We are Travellers. In dit prachtige reisboek laat ze de mooiste plekjes van Europa aan je zien. Veel van deze plekjes kun je ook zonder het vliegtuig bereiken.


3. ACSI Campinggids 2024

Ieder jaar staat de dikste campinggids van Nederland in de top 5 met beste verkochte reisboeken. Logisch deze camping bijbel mag namelijk niet ontbreken in je camper of caravan en geeft je snel en makkelijk een overzicht van alle campings in Europa. Met de bijgesloten campingcard krijg je op sommige campings in het laagseizoen tot wel 60% korting.


4. Net over de grens – Reizen dichtbij

De mooiste plekken buiten ons land zonder ver te hoeven reizen? Net over de grens liggen prachtige regio’s verscholen in België en Duitsland. Met dit hardcoverboek van de ervaren reisgids makers van REiSREPORT, weet je waar je moet zijn. Een luxe reisboek van maar liefst 268 pagina’s voor een verrassende stedentrip, een dag, weekend of langer weg in elke maand van het jaar.


5. Lonely Planet – Japan

Japan blijft een intrigerende bestemming, en de Lonely Planet Reisgids biedt een diepgaande verkenning van dit land van contrasten. Van de bruisende steden tot de serene tempels en natuurlijke schoonheid, deze gids neemt je mee op een onvergetelijke reis door Japan.


Of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur, of gewoon wat ontspanning, deze 5 reisgidsen hebben voor ieder wat wils. Ze zijn de perfecte metgezellen om je volgende reis te plannen en je te inspireren om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Dus pak een van deze gidsen op, laat je inspireren en begin met het plannen van je volgende avontuur!

Plaats een reactie