Nieuw in de Ardennen: Landal Nature Parc Saint Hubert

Landal GreenParks breidt uit met een uniek vakantiepark in Saint-Hubert. Het bestaande park is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, aan een rivier en tussen bergen. Vanaf 29 maart is het park geopend; gasten kunnen vanaf 25 januari boeken voor een van de houten Tiny Houses, die een unieke toevoeging vormen aan het portfolio van Landal GreenParks.

Het aantal vakantieparken van Landal in België komt hiermee op 6. Op dit moment beschikt het park over 26 knusse 2- en 4-persoons houten Tiny Houses in een hippe aankleding. Er zijn diverse uitbreidingen voorzien, waaronder 20 lodges voor 4 personen per 1 april van dit jaar. Ook worden nog 11 luxe accommodaties bijgebouwd.

Landal nature parc Saint Hubert-inrichting Tiny house

Puur natuur op slechts 300 kilometer van Utrecht

Landal Nature Parc Saint Hubert, gelegen op 300 km van Utrecht, beschikt over een recreatiemeer, waarop gasten kunnen kajakken. Ook is er een beekje dat over het park stroomt en waarin kan worden ‘gepoedeld’ en met water kan worden gespeeld. Op het vakantiepark zijn verder aanwezig een receptie, bistro-restaurant en Finse sauna, met uitzicht over het beekje. In de loop van dit jaar wordt ook een buitenspeeltuin gerealiseerd.

Lees hier verder over de vakantiewoningen op Landal Nature Parc Saint Hubert

Natuur paradijs de Belgische Ardennen

Landal Nature parc Saint Hubert

De Belgische Ardennen bieden een ideale omgeving voor een actieve en avontuurlijke vakantie, midden in de prachtige natuur. In de directe omgeving van het park zijn er tal van wandelpaden, vismogelijkheden, de mogelijkheid om een kano te huren voor een riviertocht en spannende mountainbiketochten.

Wat kun je in de omgeving van Saint Hubert doen?

De stad Saint Hubert heeft een rijk verleden en prachtige natuur en is vernoemd naar patroonheilige Saint-Hubertus. De stad is een van de grootste toeristische trekpleisters in de streek, die verder wordt gekenmerkt door adembenemende landschappen, schilderachtige dorpjes en restanten van vergane tijden.

Al eeuwenlang is het mythische bos van Saint-Hubert een echt natuurheiligdom waar wilde dieren in overvloed leven. Wilde dieren van dichtbij bekijken kan tijdens een bezoek aan het Wildpark van Saint-Hubert, een prachtig gebied op slechts 2 kilometer van het stadscentrum.

Verder biedt de omgeving een overvloed aan activiteiten en bezienswaardigheden om te verkennen, zoals de grotten van Han, het kasteel van La Roche en Brouwerij la Lesse. Landal Nature Parc Saint Hubert is bovendien een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de pittoreske dorpjes en steden La Roche-en-Ardennes, Dinant, Durbuy en Bouillon.

Plaats een reactie