Beleef New York op nieuwe hoogten met “The Beam” in Rockefeller Center

New York staat bekend om zijn adembenemende skyline en iconische bezienswaardigheden. Nu is er een nieuwe attractie die bezoekers letterlijk naar nieuwe hoogten brengt. Rockefeller Center heeft onlangs “The Beam” gelanceerd, een bijzondere ervaring die is geïnspireerd op de beroemde foto uit 1932 waarop bouwvakkers hun lunch eten op een stalen balk hoog boven de stad tijdens de constructie van 30 Rockefeller Plaza.

Deze attractie, stelt bezoekers van het Top of the Rock Observation Deck in staat om zich vast te laten snoeren op een gereconstrueerde balk op de 69e verdieping. Vervolgens worden ze 3,5 meter boven het observatiedek opgetild, waarna de balk 180 graden draait en je een vrij uitzicht hebt over de skyline van New York.

“The Beam” is een onderdeel van de grootschalige herontwikkeling van Rockefeller Center. De kosten voor deze nieuwe ervaring bedragen $25 en kunnen worden toegevoegd aan het reguliere ticket voor het Top of the Rock Observation Deck. Dit tarief omvat zowel de ervaring zelf als een digitale foto. De algemene toegangsprijs voor volwassenen varieert tussen $40 en $55.

Naast deze nieuwe attractie introduceert het bedrijf volgend jaar nog een interactieve mogelijkheid genaamd de “Sky Lift”. Deze attractie tilt bezoekers 9 meter boven het dak op de 70e verdieping op een rond glazen platform.

“The Beam” is niet alleen een unieke ervaring, maar stelt ook bezoekers in staat om een iconische foto’s uit de geschiedenis van New York na te maken. De foto “Lunch atop a Skyscraper” uit 1932, die de vastberadenheid van Amerikaanse arbeiders symboliseert, komt tot leven terwijl bezoekers plaatsnemen op de gereconstrueerde balk hoog boven Manhattan.

Plaats een reactie