Nog meer Black Friday deals

Ook in de reisbranche is het op dit moment Black Friday wat de klok slaat. Met extra hoge kortingen proberen de verkopers van vakanties, vluchten, hotelkamers en andere reisproducten klanten te lokken tijdens deze uitverkoopperiode. Black Friday vindt dit jaar op vrijdag 24 november plaats, maar je hoeft niet te wachten om de beste Black Friday deals te krijgen. Eergisteren konden we de eerste Black Friday aanbiedingen al publiceren, vandaag komen er nog een paar leuke aanbiedingen bij.

NSInternational.com

Met NS International reis je comfortabel, duurzaam en snel naar een ieders favoriete stad in Europa! Voor een aantrekkelijk tarief biedt NS International de reiziger een rechtstreekse verbinding naar het hart van de stad.

NSInternational.com heeft een speciale Black Friday actie: klanten krijgen van 16-11-2023 tot en met 28-11-2023 25% korting op geselecteerde Interrail passen.

Bezoek de Black Friday actiepagina van NS International

Lopesan Hotels

Lopesan Hotels & Resorts en IFA Hotels & Resorts beheren samen 14 vestigingen in verschillende vitale bestemmingen zoals Spanje of de Dominicaanse Republiek. Alle badplaatsen zijn uitzonderlijke eigendommen, gelegen tegenover het strand in een ongerepte omgeving.

Lopesanhotels.com heeft een speciale Black Friday actie waarbij klanten tot 40% korting krijgen op overnachtingen.

Bezoek de Black Friday actiepagina van Lopesan Hotels


Fotocredits:
Foto door Karolina Grabowska via pexels.com

Plaats een reactie