Eerste Black Friday vakantiedeals online

Het duurt nog tien dagen totdat het daadwerkelijk Black Friday is, maar de koopjesjagers kunnen nu al op verschillende plekken hun voordeel halen. Dit geldt ook voor vakanties en reisgerelateerde producten. Iedere dag komen er nieuwe Black Friday aanbiedingen van online vakantieaanbieders online te staan. Misschien is dit wel het beste moment om alvast jouw volgende vakantie te boeken. En denk dan zeker ook aan de zomervakantie van 2024, want de kans is groot dat je niet voordeliger kunt gaan boeken dan op dit moment.

Sunweb Zomer

Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.nl! Sunweb Zomer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen.

Sunweb Zomer heeft een speciale Black Friday actie: klanten krijgen van 20-11-2023 tot en met 27-11-2023 € 100,- korting per boeking.

Bekijk de Black Friday aanbiedingen van Sunweb

ViaLuxury.com

ViaLuxury.com is het boekingsplatform dat zorgt voor de beste deals en het perfecte aanbod aan luxe hotel experiences. ViaLuxury.com heeft de missie om luxe hotelervaringen voor iedereen toegankelijk te maken. Dit wordt o.a. gedaan door de overcapaciteit van vier- en vijfsterrenhotels aan te bieden als luxe getaway tegen een goede deal. Voor iedereen die het beste uit zijn vrije tijd wil halen en wil genieten van een bijzondere beleving.

Vialuxury.com heeft een speciale actie: tot en met 03-12-2023 krijgen klanten € 20,- korting op alle hotelarrangementen!

Bekijk de Black Friday aanbiedingen van ViaLuxury.com

Corendon

Wie kent Corendon nog niet? Als je op zoek gaat naar zonnige vliegvakanties, dan komt Corendon vanzelf in je vizier. Deze touroperator doet altijd al zijn best om met de scherpste prijzen voor zonvakanties te komen. Tijdens de Black Fridayperiode gooien ze er een extra schepje bovenop. Op dit moment staan er maar liefst 70 vakanties met extra hoge Black Friday kortingen op hun website en het aantal deals neemt de komende dagen alleen maar toe.

Bekijk de Black Friday aanbiedingen van Corendon


Foto credits bij dit artikel:
Foto door Karolina Grabowska via Pexels

Plaats een reactie