Waarom je in 2023 naar Las Vegas moet reizen

Ben je op zoek naar een mooie bestemming voor 2023? Dan is het extravagante Las Vegas het antwoord! Je hebt natuurlijk de bezienswaardigheden, maar dit jaar staan er ook een aantal bijzondere evenementen op de agenda die je niet wil missen, zoals de Formule 1! Ook zijn de hotelkamers van de MGM Resorts flink aangepakt en geheel in een modern jasje gestoken.

Formule 1 Heineken Silver Las Vegas Grand Prix
​Bij het horen van naam Las Vegas gaat het hart van menig Formule 1 liefhebber sneller kloppen. In 2023 vindt namelijk van 16 t/m 18 november de derde editie van de Grand Prix in Las Vegas plaatst. Maar liefst meer dan 40 jaar geleden raceten de coureurs voor het laatst in deze entertainmenthoofdstad. De race vindt ’s nachts plaats tegen de iconische achtergrond van Las Vegas. Met snelheden van meer dan 340 kilometer per uur racen de coureurs over de Strip. Voor de full experience heeft MGM Resorts een aantal speciale pakketten samengesteld voor je bezoek aan de Formule 1. Het is nog even wachten tot november, maar dit belooft een mooie race te worden!

Copyright MGM Resorts

Evenementen in de entertainmenthoofdstad
Niet alleen voor Formule 1 liefhebbers staan er mooie evenementen op de agenda. Ook voor die-hard tennis lovers heeft Las Vegas een echte highlight in 2023. Op 5 maart 2023 vindt namelijk de The Slam plaats in de MGM Grand Garden Arena. Meervoudig Grand Slam-winnaar Rafael Nadal neemt het op tegen Carlos Alcaraz, de jongste nummer één van de wereld.

Wil je wel graag een evenement bijwonen, maar ben je niet zo’n sportfanaat? Ga dan naar ‘America’s Got Talent – Super Stars Live’ in MGM Luxor. Tijdens deze show komen de beste acts van America’s Got Talent aan bod. Deze 75 minuten durende show zit vol adembenemende momenten, variërend van spannende acts en goochelaars tot muzikanten en acrobaten. Alle acts worden uitgevoerd door voormalige America’s Got Talent supersterren!

Sluit de avond af bij de Mayfair After Dark. De Mayfair Supper Club in Bellagio Las Vegas is een moderne variant van een klassiek Amerikaans Restaurant. Hier kan je een gezellige avond dineren onder het genot van live muziek. De Bellagio-fonteinen als achtergrond maken deze ervaring natuurlijk helemaal af.
Vernieuwde kamers met een prachtig uitzicht
​Een verblijf in één van de hotels van MGM Resorts betekent een verblijf in een hotel met een eigen karakter: van MGM The Grand – het grootste hotel van Amerika – met torenhoge skylofts, het iconische Bellagio tot het door Egypte geïnspireerde Luxor. De Pyramid Tower-kamers zijn recent geheel gerenoveerd. De iconische kamers in de piramide zijn geïnspireerd door de Marokkaanse en Noord-Afrikaanse culturen. Ook het Bellagio onthult nieuwe hotelkamers met elegante ontwerpen. Dit luxe hotel en casino ligt aan de Las Vegas Strip, achter de beroemde fonteinen. De inrichting van het hotel maakt direct indruk.

Copyright MGM Resorts

Plaats een reactie