Ongekende vraag naar wintersport lastminutes

Nu de sneeuw in Oostenrijk en de andere skigebieden letterlijk met bakken uit de hemel valt en beelden van groene skipistes verdwenen zijn van alle belangrijke nieuwswebsites stijgt de vraag naar wintersport last minutes ongekend.

De redactie van Alles over Oostenrijk merkte vrijdag al op dat er meer dan ooit wordt gezocht op wintersport last minutes. Ook het aantal boekingen lijkt af te stevenen op een nieuw record. Nog nooit werd in de geschiedenis van de website zo vaak gezocht op de zoekterm: “last minutes wintersport”. Logisch want de wintersport condities zijn namelijk in een paar dagen tijd veranderd van matig tot uitstekend.

Waar kun je de beste wintersport last minutes vinden?

De grotere touroperators in Nederland en België hebben natuurlijk groots ingekocht nu de pandemie zo goed als voorbij is. Door de slechte start van het wintersportseizoen bleven veel touroperators zitten met lege kamers en deze worden nu voor scherpe prijzen alsnog aangeboden. Bijvoorbeeld een week lang naar Tirol met inclusief skipas en een luxeappartement voor nog geen € 700,- per persoon. Dat is natuurlijk slechts een voorbeeld. TUI heeft nog veel meer goede aanbiedingen voor de wintersporter die snel kan vertrekken.

Ook Snowtrex de online specialist in Wintersportvakanties, heeft een paar prachtige aanbiedingen. Daar kun je al een wintersportvakantie in Frankrijk boeken inclusief skipas voor minder dan 200 euro. Verwacht daar geen overdreven luxe of groot skigebied.

Kies je wel voor comfort gebruik dan de filters op de website en kies voor minimaal drie sterren. Ik vond er deze prachtige aanbieding: 7 nachten in het Zillertal in Hotel Schmiedhof voor minder dan 700 euro inclusief ontbijt, lunchpakket en iedere avond een 3 gangen menu.

1 gedachte over “Ongekende vraag naar wintersport lastminutes”

Plaats een reactie