Koopzondag Düsseldorf

Wie morgen (29 januari) niets te doen heeft en is uitgekeken in zijn eigen stad om te winkelen kan terecht in de binnenstad van Düsseldorf. Voor het eerst sinds drie jaar is er namelijk weer een koopzondag in Düsseldorf. Deze koopzondag wordt altijd gehouden als de stad in het teken staat van de grootste watersportbeurs van Europa, namelijk BOOT Düsseldorf.

Shopaholics opgelet winkelen in Düsseldorf is namelijk erg leuk. Düsseldorf en mode worden vaak in één adem genoemd. Geen wonder: alle grote namen in de internationale high fashion hebben wel een flagshipstore aan de beroemde Königsallee. De laatste modetrends uit Parijs, Milaan, New York? Ze zijn allemaal te beleven op de Kö. Zo wordt de straat door de inwoners van Düsseldorf genoemd.

Wie op zoek is naar de laatste gadgets gaat natuurlijk even langs de Kö-bogen. Daar openende vorig jaar de eerste vestiging van Coolblue in Duitsland haar deuren. De winkel is 2600 m² groot en een eldorado voor iedereen die van gadgets en elektronica houdt.

Ook de winkels in de Altstadt aan de oevers van de Rijn zijn tijdens deze koopzondag geopend. Dat is trouwens sowieso een leuke buurt die je niet mag missen als je Düsseldorf wilt bezoeken. De prachtige oude gebouwen en de gezellige boulevard langs de Rijn zijn perfecte plekken voor je Düsseldorf belevenis.

(foto: Pixabay – Michael Gaida)

1 gedachte over “Koopzondag Düsseldorf”

  1. Pffff goede reden om vandaag weg te blijven uit Düsseldorf. Zal wel veel te druk zijn met winkelende landgenoten die denken dat het ergens anders beter is dan in eigen land.

Plaats een reactie