Tickets voor Keukenhof 2022 nu al te reserveren

Wie dat wil die kan vanaf nu entreetickets bestellen voor de Keukenhof. Dit enorme bloemenpark behoort tot de best bezochte bezienswaardigheden van Nederland. De Keukenhof is zelfs zo populair dat buitenlandse toeristen hun vakantie naar ons land speciaal plannen in de periode dat dit park geopend is. De bloembollen worden in het najaar geplant om vervolgens in de loop van maart tot bloei te komen. Door de manier waarop men het park aanplant kun je over een periode van pakweg 7 tot 8 weken genieten van de fleurige bloemenpracht.

De afgelopen twee jaar heeft de coronapandemie flink roet in het eten gegooid voor de Keukenhof. In 2020 heeft het park zijn deuren helemaal dicht moeten houden. Dit jaar was er sprake van een beperkte openstelling, die in het kader van ‘Testen Voor Toegang’ georganiseerd werd. Zoals het er nu naar uitziet kan de Keukenhof in het voorjaar van 2022 zonder al te veel beperkingen weer opengaan. Vandaar dat er nu al entreetickets voor de Keukenhof te koop zijn. Bij tiqets.com, officieel partner van de Keukenhof, kun je nu je kaarten voor 2022 al bestellen. Wie er zeker van wil zijn een plekje te hebben, die stelt nu zijn/haar tickets zeker.

Entreekaarten voor de Keukenhof zijn voor € 19,- per persoon te reserveren via deze link.

Gratis annuleren

Mocht je op het moment dat je bezoekdag nadert er achter komen dat je die dag toch niet kunt? Geen enkel probleem. Deze Keukenhof tickets zijn gratis te annuleren. Dat kan gratis tot 23:59 op de dag voor je bezoek.

Plaats een reactie