Welke verzorgingsproducten neem je mee op reis?

Ook op vakantie wil je er natuurlijk goed uitzien. Daarvoor gebruik je niet de zeepjes en shampoozakjes die in het hotel voor je klaarliggen. In plaats daarvan gebruik je de middelen die je altijd gebruikt. Aan de andere kant mag je koffer ook niet te vol zitten. Je kunt niet je gehele badkamerkast mee op reis nemen. Ook al heb je er alle beauty topmerken in staan. Het is belangrijk om selectief te zijn. Om je daarbij te helpen, vind je hier een duidelijk lijstje van vier essentiële producten om mee te nemen.

Een goede gezichtsreiniger
Misschien wel het belangrijkste product in jouw toilettasje zal de gezichtsreiniger zijn. Niet in de laatste plaats omdat je op vakantie bent. Je gezicht krijgt dus het nodige te verduren. Je bent veel meer buiten en de omstandigheden zijn ook nog eens vaak flink anders dan je thuis gewend bent. Daarom is het dus wel zaak om je gezicht goed te onderhouden. De reiniger mag dus nooit ontbreken. Je zult merken dat dit een groot verschil kan maken. Pak die dus altijd als eerste in. Maar onderschat ook de andere producten op de lijst niet voor jezelf.

De lippen kunnen balsemen
Ook de lippen krijgen het nodige te verduren op warme dagen. Die gaan er al snel heel lelijk uitzien. Wanner je je huid en ogen goed verzorgt tijdens je vakantie, dan kan je je lippen natuurlijk niet aan hun lot overlaten. Wat bovendien een voordeel van lipbalsem is, is dat het gemakkelijk mee te nemen is dankzij de kleine verpakking. Bovendien kan je er dan ook nog eens lekker lang mee doen. Dat maakt het dus allemaal alleen maar aantrekkelijker om dit gewoon altijd in het tasje te hebben zitten. Zo ben je daarop goed voorbereid.

Een eigen tandpasta
Je tanden goed verzorgen gaat volgens een vast ritueel. Het is daarnaast ook zo dat je daarvoor de juiste producten hebt gevonden na lang zoeken. De lekkerste tandpasta die ook nog eens het best werkt bijvoorbeeld. In dat opzicht is het dus ook vreemd wanneer je op vakantie dat patroon ineens zou doorbreken. Het is daarom dus goed om eens te bekijken of er nog ruimte is voor je eigen tandpasta. Bedenk je daarbij ook dat ook deze tubes gewoon in een handige vakantieverpakking te krijgen zijn. Dat maakt het voor jou ook net wat gemakkelijker dan.

Beschermen tegen de zon
Tot slot is er nog een inkopper die eigenlijk niet vergeten mag worden. Als het gaat om de absoluut noodzakelijke verzorgingsproducten in een vakantietasje, dan gaat het natuurlijk ook om zonnebrandcrème. Je zult immers voornamelijk in de zon te vinden zijn in de komende periode. Dat betekent dus ook wel dat je voor de juiste mate van bescherming moet zorgen. Die mate van bescherming heb je natuurlijk allang uitgezocht. Een hoge factor is daarin altijd net wat beter dan een lagere factor. Alle reden om die dus standaard in het toilettasje te hebben zitten als vakantieganger.

Plaats een reactie