Nieuwe naam voor Centro Oberhausen

Het grootste winkelcentrum van Duitsland in Oberhausen, beter bekend als  Centro gaat sinds vandaag verder onder een nieuwe naam. De eigenaar Westfield plaatst namelijk haar naam prominent op de gevel en vanaf 1 september heet het winkelcentrum dan ook Westfield Centro en vervalt de plaatsnaam Centro in alle uitingen van het winkelcentrum.

Het Westfield Centro wordt een deel van het netwerk van Westfield winkelcentra, Daarmee wordt centro opgenomen in het rijtje winkelcentra van Westfield in New York, Londen, Parijs en het recentelijke geopende Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Westfield Centro in Oberhausen

Met een totale oppervlakte van 242.000 vierkante meter is het Westfield Centro in Oberhausen ook onder een nieuwe naam het grootste winkel- en avonturencentrum van Duitsland. In het winkelcentrum bevinden zich circa 250 winkels, waaronder in totaal 47 horecaconcepten, een multifunctioneel theater met 12.500 zitplaatsen, het Legoland Discovery Center en een bioscoop. Jaarlijks bezoeken meer dan 20 miljoen mensen het winkelcentrum. Vooral tijdens de komende kerstdagen wordt het weer gezellig als hopelijk de kerstmarkten rondom Centro de poorten weer mogen openen.

 

Plaats een reactie