Op fietsvakantie met de e-bike? Dit is waarom je niet meer zonder wil!

De e-bike is vandaag de dag onwijs populair bij Nederlanders, en dat begrijpen wij maar al te goed. Ook zien we steeds vaker e-bikes achterop caravans, om te vertrekken naar het buitenland en hier te genieten van een heerlijke fietsvakantie. Twijfel jij nog om met een e-bike op vakantie te gaan? Dat is nergens voor nodig. Graag nemen wij jouw twijfels weg in deze blog!

Allereerst: je kunt écht met de e-bike op vakantie gaan

Sommige mensen twijfelen hier nog wel eens over en vinden het spannend. ‘Wat als ik stil kom te staan in de middle of nowhere? Wie moet ik dan bellen? Wat moet ik doen?’ Geen zorgen. Elektrisch fietsen in het buitenland gaat net zo zorgeloos als in Nederland en het werkt hetzelfde. Daarbij zijn de wielen en frames van elektrische fietsen sterk genoeg om bagage mee te nemen, dus je kunt gerust op fietsvakantie met al je benodigde spullen.

Voordelen van een e-bike fietsvakantie

Langere afstanden: met een e-bike leg je natuurlijk veel langere afstanden af als op een normale fiets. Je bent sneller op bestemming en houdt daardoor meer tijd over. Zo ben je sneller geneigd om net even die extra lange route mee te pakken! Met een e-bike fietsvakantie zie je dus een stuk meer van de natuur, in korte tijd. Je komt op andere, mooiere plekken waardoor jouw vakantie een hele andere dimensie krijgt.

Moeiteloos in beweging: met een e-bike ben je in beweging, zonder dat het je al te veel moeite kost. De trapondersteuning zorgt dat je binnen no-time hoge snelheden behaald. Wat jij moet doen? Een beetje meetrappen. Zo leg je gemakkelijk talloze kilometers af, zonder dat je het door hebt en ervan gaat zweten!

Geen enkele heuvel is een probleem: in Nederland kennen we veelal vlakke fietsroutes, want bergen hebben we niet! In het buitenland kunnen de fietsgebieden een stuk heuvelachtiger zijn. Maar met een e-bike is dat natuurlijk geen probleem. Je hebt altijd het gevoel van een windje in de rug, ook als je een heuvel moet trotseren.

Ben je overtuigd en wil je ook een elektrische fiets kopen? Bekijk het assortiment van Stella! Zij bieden prachtig gedesignde e-bikes van topkwaliteit, waar je geheid de mooiste en meest comfortabele ritten mee zult maken.

Plaats een reactie