Met welke smartphone maak jij op je volgende vakantie de beste vakantiefoto’s?

Mag jij ook graag dromen over een fijne vakantie? Vakanties zijn mooie momenten in ons leven en daar wil je graag mooie herinneringen aan kunnen bewaren. Daarom maken we ook vakantiefoto’s en filmpjes. Met welke smartphone maak jij op je volgende vakantie de beste vakantiefoto’s?

Samsung Galaxy S21

De Samsung Galaxy S21 is deze maand uitgekomen. Dus loopt je telefoonabonnement binnenkort af, dan kun je de nieuwe Samsung S21 met abonnement nemen. Ruim om tijd voor je volgende vakantie, want het duurt nog wel even voordat we weer op reis kunnen. De Samsung Galaxy S21 heeft een drievoudige camera aan de achterzijde, bestaande uit een 12-megapixel hoofdsensor, 12-megapixel ultrabrede sensor en een 64-megapixel telelenssensor. De camera’s kunnen bij het filmen automatisch schakelen tussen 30 fps en 60 fps, afhankelijk van de lichtomstandigheden. Ook is de nachtmodus verbeterd, zijn er meer handmatige bedieningselementen en (altijd leuk!) een verbeterde maanmodus.

iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro Max is een topper op het gebied van fotografie. Hij beschikt over een indrukwekkende selfiecamera aan de voorkant, wat altijd handig is op vakantie, en drie haarscherpe camera’s aan de achterkant. Door de derde ‘extra’ lens heb je uitstekende zoommogelijkheden en een grote schermdiepte. Wil je filmen, dan kan dat in een haarscherpe 4K-resolutie. Tijdens het filmen kun je nog verschillende aanpassingen doen om het beeld te optimaliseren, bijvoorbeeld om de kleuren af te stellen. Maar wat het meest opvalt aan de camera’s van de iPhone 11 Pro Max, is de Deep Fusion technologie die voordat je de knop volledig indrukt hebt om een plaatje te schieten zelf al vier foto’s gemaakt heeft. Alle pixels van de gemaakte foto’s worden direct geanalyseerd en er wordt per pixel de beste versie gezocht. Het resultaat is dan een samengestelde foto die haarscherp en zeer gedetailleerd is.

Oppo Find X2 Pro

De Find X2 Pro is veruit de beste smartphone die de Chinese fabrikant Oppo tot nu afleverde. Zowel op een zonnige dag in de buitenlucht als in een slecht verlichte ruimte maakt dit toestel uitstekende plaatjes. De Find X2 Pro heeft een groothoeklens en een ultragroothoeklens plus 5x zoom. Filmen kan in 4K. Maar wat het meest bijzonder is aan deze camera’s, is de periscoop telelens. Daarbij komt het licht komt binnen via één lens, wordt het vervolgens door een spiegel gereflecteerd in een reeks extra lenzen, waarna het bij de beeldsensor aankomt die loodrecht op de behuizing van de telefoon staat. Dat zorgt voor haarscherpe kiekjes.

Dat wordt dus niet alleen sparen voor een mooie vakantie, maar ook voor een smartphone met topcamera’s om mooie vakantiefoto’s mee te maken. Tenzij je een toestel met abonnement neemt, dan kun je de kosten spreiden!

Plaats een reactie