4 handige relatiegeschenken voor op vakantie

Relatiegeschenken, soms zijn het prullen waar je niets aan hebt en soms zijn ze bijzonder welkom, ook als je het op het moment van ontvangen nog niet realiseert. In die laatste categorie vallen vaak relatiegeschenken die passen bij het zomerseizoen en bij het thema ‘vakantie’. Daarom hier een lijstje van relatiegeschenken die je zeker niet te vroeg moet wegdoen, omdat ze op vakantie van pas kunnen komen.

Strandlaken

Strandlakens kunnen we natuurlijk prima zelf aanschaffen, hoewel ze zeker niet goedkoop zijn. Zeker als je er voor meerdere mensen een nodig hebt, kan dat aardig wat kosten. Maar dat is niet de enige reden waarom een strandlaken een welkom relatiegeschenk zou zijn. Handdoeken die je in de winkel koopt zijn vaak niet zo opvallend, terwijl strandlakens die door een drukkerij zijn bedrukt met het ontwerp van bedrijf vaak juist wel uniek zijn tussen alle anders strandlakens op het strand. Een gekregen strandlaken kan ervoor zorgen dat je je plekje makkelijker terugvindt en eventuele discussie over van wie het strandlaken is voorkomen.

Strandkussen

Een luchtbed waar je niet op past, wat heb je daar nu aan? Maar dat is wel waar een opblaasbaar strandkussen op lijkt. Daarom verdwijnen geschonken strandkussen nog wel eens op zolder op zelfs in het afval. Maar als je eenmaal op het strand bent, besef je dat het helemaal geen onnodig prul is. In plaats van dat je hoofdkussen voor jezelf moet zien te improviseren met een of kleding, heb je met een strandkussen namelijk snel een comfortabele, zachte plek om je hoofd op te leggen. Dat lukt je niet met een tas of met kleding.

Koeltas

Koeltassen zijn de low budget variant van de koelbox en worden in potentie maar enkele malen per jaar ingezet. Op die momenten komen ze echter wel uitstekend van pas. Wat is er fijner dan bij je dagje op het strand koele drankjes te hebben zonder dat je daar een godsvermogen voor moet betalen door ze ter plekke te kopen? Een koelbox is vaak lomp en zwaar en onhandig om mee te nemen. Gooi die koeltas die je als relatiegeschenk krijgt dus niet zomaar weg, want hij kan op vakantie zeker uitkomst bieden.

strandtas

Strandtas

Tja, wat moet je met nóg een extra tas? Afgezien van het feit dat het toch wel handig is om een toegewijde strandtas te hebben die zich optimaal leent voor een dagje strand, is het ook fijn als jouw tas tussen alle andere tassen op het strand uniek is. Niet alleen helpt dit om van afstand je plekje op het strand terug te vinden, maar als iemand ervandoor gaat met je tas kun jij wel een hele specifieke beschrijving van een unieke tas geven en daarmee gemakkelijk eigenaarschap claimen.

Gooi de relatiegeschenken die je krijgt en waar je niet meteen iets aan denkt te hebben dus niet zomaar weg, want ze kunnen oplossingen bieden die je gratis in je schoot geworpen krijgt. Als je zelf dit soort artikelen moet kopen, kost dat toch aardig wat geld. Dan heb je er spijt van als je ze wel had, maar ze te vroeg weggedaan hebt.

Plaats een reactie