Je eigen skichalet huren?

Waarom je eigen skichalet huren?

Wanneer je denkt aan wintersport, dan zijn er twee grote mogelijkheden om voor te kiezen: skiën of snowboarden. Dit zijn de twee populairste vormen. Een ideale plaats om dit te doen is bijvoorbeeld in Oostenrijk. Hetgeen waar mensen eigenlijk nog het vaakst voor kiezen, blijkt toch het skiën te zijn. Hierbij kan je dan kiezen voor het huren van een skichalet. Waarom zou je dit doen?

Kiezen voor skikchalets: enkele redenen hiervoor

  • Wanneer je wilt gaan skiën, dan hoort hier nadien toch altijd een tof feestje bij met een paar typische Oostenrijkse drankjes. Op zo’n moment is het uiteraard handig dat je gewoon naar je skichalet kunt gaan wanneer je zelf wilt.
  • Wanneer je je een hele dag zwaar hebt ingespannen bij het skiën, is het wel fijn te weten dat je niet te ver meer moet stappen naar je chalet en dat je vlug kan rusten in je zetel.
  • Kiezen voor één van de vele  skichalets, is ook meteen kiezen voor sfeer en gezelligheid. Het brengt iets knus met zich mee. Ideaal wanneer je een gezellig familiemoment wil houden, of wanneer je met je partner op reis bent.
  • Je hebt meer vrijheid om te doen wat je zelf wilt in vergelijking met bijvoorbeeld een hotel. Hier moet je je niet te veel aan vervelende regels houden. Wil je wat meer lawaai maken door een feestje te geven? Dan kan dit al veel gemakkelijker in vergelijking met in een hotel bijvoorbeeld.

Maar het kan nog beter!

Wat zelfs nog beter kan zijn, is kiezen voor een catered skichalet. Dit betekent dat je na een dagje ontspannend skiën thuiskomt, lekker bij de haard kunt zitten en gewoon kan aanschuiven aan tafel, want op dat moment is er dus al voor je gekookt. Zelfs de afwas wordt voor jou gedaan, alsook het ontbijt dat ’s morgens al voor je klaar staat. Zalig toch?  Deze catered skichalets hebben namelijk eigen personeel welke voor je kookt, de boodschappen doet en de kamers iedere dag weer netjes opruimt. hoe luxe is dat.

Ook een chalet huren?

Dan kan ik je alleen maar adviseren om deze snel te boeken, de tijden zijn veranderd en er is een enorme run ontstaan op het huren van je eigen vakantiehuis in de bergen. Ondanks dat er in de skigebieden tientallen skichalets zijn te vinden is het nu de tijd om te boeken.

Plaats een reactie