Summer Wonderland

Nog een week of twee en we zitten met zijn allen weer te wachten op een witte kerst, de kans dat we die krijgen is volgens mij weer praktisch nihil maar toch is het altijd wel iets bijzonders om mee te maken. Echter voor een witte kerst moet je toch echt naar de Alpenlanden, daar ligt boven de 1800 meter al een aardig laagje sneeuw en de sneeuw-kanonnen draaien daar ondertussen op volle toeren.

Aan de andere kant van de wereld is het wel wat anders, daar vier je kerst en oud en nieuw op het strand. Bijvoorbeeld in Nieuw Zeeland. Daar knalt de temperatuur tijdens de kerstdagen zo richting de 30 graden en dat is helemaal niet verkeerd, alleen het kerstgevoel?? Dat is echt weg kan ik uit eigen ervaring melden. Een paar jaar geleden vloog ik op kerstavond naar Christchurch op het zuider eiland en eerlijk is eerlijk ik heb nog nooit zo’n gezellige vlucht meegemaakt, de crew en de passagiers vanuit de hele wereld gezamenlijk kerstliederen zingen en een een prijzen bingo waarbij je stoelnummer je lotnummer was. De hoofdprijs een dikke fles campagne.  Een hele bijzondere ervaring en eentje die ik niet snel vergeet.

Air New Zealand is zeg maar de KLM van Nieuw Zeeland, en ik heb diep respect voor deze airline, ze hebben een marketing team met een onuitputtelijke inspiratie bron. ik kwam namelijk deze nieuwe reclame spot van ze tegen waarin ze de draak steken met de winterse invloeden in de kerstliedjes.  Voor de spot werd Ronan Keating (voormalig boyband sterretje) gestrikt. en  het resultaat? Kijk zelf maar naar Winter … eeeuhhh Summer Wonderland.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/QmfIfqZc-jE” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Plaats een reactie