KLM breidt aantal vluchten Antillen uit

KLM gaat tijdens het nieuwe winterschema meer op de Antillen vliegen. De Boeing 747’s vliegen voortaan niet eerst naar Sint Maarten om vervolgens naar Curaçao te vliegen, maar zullen alle dagen van de week rechtstreeks richting Curaçao vliegen en aan het einde van de middag ook zonder tussenstop terugvliegen naar Schiphol. Hierdoor kunnen er iedere week ruim 2800 (7 x 408) passagiers van en naar Curaçao vliegen met KLM.

Nog mooier nieuws is dat Sint Maarten hierdoor ook eigen rechtstreekse vluchten krijgt. Je hoeft op de terugweg niet eerst naar Curaçao te vliegen om vervolgens na een stop van zo’n anderhalf tot twee uur weer door te vliegen naar Amsterdam. De vluchten op Sint Maarten zullen drie keer per week uitgevoerd worden. In plaats van met de Boeing 747-400 zal er met de Airbus 330-200 gevlogen worden.

Van en naar Aruba en Bonaire vliegen gaat zes keer per week. Alleen op dinsdag wordt er niet naar deze twee eilanden gevlogen. Op maandag, woensdag en zaterdag vliegt het toestel eerst naar Aruba en daarna naar Bonaire. Op donderdag, vrijdag en zaterdag wordt er eerst naar Bonaire gevlogen, vervolgens op Aruba en daarna teruggevlogen naar Amsterdam.

Plaats een reactie