Sneller het vliegtuig in

Ken je dat? Je hebt ingecheckt voor je vlucht, en je staat bij de gate om aan boord te gaan. een hoop gedrang geduw en blijkbaar zijn er een aantal passagiers die erg bang zijn dat er geen plek  meer is.   Vervolgens blijkt dat voorin de rij iemand staat die een zitplekje heeft op de eerste rijen.  Deze persoon gaat vervolgens uitgebreid zijn koffer in de bakken boven de stoelen proppen, wat natuurlijk niet past.  Ondertussen ontstaat er een lange rij achter deze passagier want niemand kan er langs in het smalle gangpad.  Dus raakt iedereen een beetje geïrriteerd en ondertussen komt de vertrektijd aardig in zicht en is de kans op een vertraging zeer groot.

Delta Airlines heeft ondertussen de oplossing gevonden voor dit probleem,  De eerste rijen krijgen een soort van valet service voor de handbagage, personeel van de airline neemt vlak voor boarding de handbagage van de passagiers over en plaatst deze in de bakken boven de zitplekken. Daarmee kan de passagier direct gaan zitten en is de doorloop in het vliegtuig praktisch gegarandeerd.

Delta airlines gaat de komende maanden op diverse vluchten experimenteren met deze service, alles om er voor te zorgen dat het vliegtuig zo kort mogelijk aan de gate staat en zo snel mogelijk weer in de lucht is.

1 gedachte over “Sneller het vliegtuig in”

  1. Slim, maar of het alles oplost is de vraag. Ga eerst maar eens zorgen dat de limieten wat betreft afmetingen echt niet overschreden worden!

Plaats een reactie