Outletshoppen op zondag in Duitsland

Vandaag niks te doen of een verveel middag?  No worries, er is een koopzondag bij het Fashion Outletcentrum in Ochtrup net over de grens bij Enschede. Dit erg leuke outletcentrum biedt onderdak aan ruim 100 bekende merken en is gegarandeerd 30 tot 70% goedkoper dan de adviesprijs.

Koopzondagen komen in het Outletcentrum weinig voor, door de strenge regelgeving in Duitsland is een zondag openstelling een bijzondere dag. Het kan er vandaag dus gezellig druk zijn, gelukkig beschikt  het outletcentrum over enkele duizenden parkeerplaatsen en is het groot genoeg of van die drukte niets te merken. Tot nu is alleen 19 april (2015) als enige koopzondag in het outletcentrum aangekondigd.

Meer dan 100 bekende merken in het Outletcentrum

ochtrup-3Bekende merken zoals Esprit,  het Spaanse hippe Desigual, adidas, Nike, en nog vele andere merken bieden in het outletcentrum oude collecties aan voor spotprijzen.  Dus ben je opzoek naar een nieuwe outfit dan is een ritje naar het outletcentrum in Duitsland absoluut de moeite waard.

Het leuke aan het fashion outletcentrum in Ochtrup is dat ook bekende Duitse designers zoals Liebeskind, Otto Kren, en Kanz een plekje hebben gekregen.

Het outletcentrum ligt in het dorpje Ochtrup, en is met de auto slechts 25 minuten rijden vanaf Enschede.   Ochtrup zelf is een kleine stad met veel bezienswaardigheden camperbezitters kunnen gratis gebruik maken van de speciale camperparkeerplaats aan de rand van het stadspark, vanaf de parkeerplaats is het centrum van Ochtrup en het outletcentrum wandelend bereikbaar.

Plaats een reactie