Drankregels Magaluf (Mallorca) aangescherpt

Malaguf een badplaats aan de kust van Mallorca welke zeer geliefd is onder de Britse vakantiegangers stond het afgelopen jaar niet al te positief in het nieuws. Oorzaak; de drank en sex spelletjes in één van de discotheken van dit vakantieparadijs. De beelden gingen dankzij de social media razend snel de wereld over.

Omdat de gemeenteraad van het vakantieparadijsje het zat is dat de stad continue in het diskrediet wordt gebracht door lallende, dronken en personen zich stelselmatig misdragen zijn er voor het komende vakantieseizoen keiharde afspraken gemaakt met e eigenaren van de cafe’s en discotheken.  Met deze maatregelen hoopt Magaluf dat het vakantieparadijsje weer leuk wordt voor iedereen.

Drooggelegd

De stad wordt in het gebied langs het strand compleet drooggelegd, en daarmee bedoelen we dat het verboden is om enige vorm van alcohol te consumeren. Om het verbod kracht bij te zetten is het ook de kleine avond winkels verboden om na middennacht nog alcoholische drank te verkopen.

Strenge regels voor pubtours

Onder de jeugd zijn de georganiseerde pub en discotours zeer populair maar ze veroorzaken ook veel overlast. grote groepen voornamelijk Britten, maken veel rotzooi, en zijn tijdens deze tochten nogal luidruchtig. Met de organisatoren zijn duidelijke afspraken gemaakt dat dit soort gedrag niet meer wordt getolereerd.

Plaats een reactie