Gratis Wifi tijdens de wintersport

Terwijl de discussies over de wifi prijzen in hotels weer losbarsten zien de skigebieden in Oostenrijk gratis wifi tegenwoordig als verkoop argument. Zo ook het skigebied Skijuwel in Oostenrijk ingeklemd tussen Alpbach en de Wildschonau. verspreid over het skigebied zijn op verschillende plekken wifi spots ingericht. waar je gratis op kunt inloggen en kunt internetten, whatsappen en even een facebook fotootje plaatsen.

Wifi in de liftgondels

Dankzij de goede wifi zenders is het zelf mogelijk om in de gondel van de lift te internetten, gedurende 75% van de tijd die ik in de gondel naar de top van het skigebied zat had ik de beschikking over wifi, uniek en hartstikke leuk om even die laatste foto te delen met je vrienden in Nederland.

Ik voorzie dat in veel meer vakantie gebieden gratis wifi een verkoop argument gaat worden, zolang de roaming tarieven van de providers nog buitensporig duur zijn.

bovenstaande foto nam ik in de gondel en stuurde ik vanochtend tijdens de rit naar boven naar mijn collega’s van paginablog.

Plaats een reactie