Drukke koopzondag verwacht in Antwerpen

Wie vandaag naar Antwerpen gaat die mag zich voorbereiden op serieuze drukte. Het is vandaag koopzondag in Antwerpen én de wintersolden zijn gisteren van start gegaan. De wintersolden is de uitverkoopperiode waarbij de wintercollectie met hoge kortingen de winkels uitvliegt. In België is deze periode wettelijk vastgesteld. Dit jaar begon de wintersolden op zaterdag 3 januari en eindigt hij op zaterdag 31 januari 2015.

Mooi winkelweer

Het belooft vandaag uitstekend winkelweer te worden. Temperaturen van 7 tot 8 graden en een zonnetje erbij zorgen ervoor dat het in Antwerpen relatief aangenaam gaat worden. Mensen zullen er vandaag graag op uit trekken na de regenachtige dag van gisteren. Voor de Meir en andere Antwerpse winkelstraten betekent dit waarschijnlijk dat je over de koppen zult kunnen lopen.

Parkeerproblemen

In de loop van de middag zullen veel parkings in het historisch centrum van Antwerpen vol geraken. Wie pas in de middag met de auto naar Antwerpen reist die kan beter de auto op een P+R parking zetten en met het openbaar vervoer verder reizen. Met de trein naar Antwerpen reizen is natuurlijk ook een goed optie.

Plaats een reactie