Centro zondag open

Het grootste winkelcentrum van Europa, net over de grens bij Arnhem is deze zondag (4 januari) open. Een koopzondag is in Duitsland niet zo gebruikelijk als in Nederland, de zondagsrust in Duitsland is nog een belangrijk politiek thema en dat zal voorlopig ook nog wel even zo blijven.

Winkelcentrum Centro ligt net over de grens bij Arnhem, vanaf Utrecht is het ongeveer een uur rijden, het winkelcentrum beschikt over meer dan 14.000 parkeerplaatsen in één van de overdekte parkeergarages. Verder staan meer dan 100 winkels van de bekende merken zoals Esprit, American Apparel maar ook Abercrombie & Fitch en Holister mogen reken op een vaste schare fans.

Wintersales

De winteruitverkoop wordt in Duitsland ook wel Winterschlussverkauf genoemd, veel van de winkels in Centro gebruiken deze periode dan ook om kleding en schoenen tegen hoge kortingen te verkopen. Dus ben je opzoek naar een leuke aanbieding dan is dit weekend een ritje naar Centro meer dan de moeite waard.

Naast Winkelen kun je in Centro ook lekker eten, in het winkelcentrum zelf is een grote Foodcourt naar Amerikaans voorbeeld. Bij de diverse eetgelegenheden haal je een lekkere bratwurst of een broodje Döner en op het grote plein zoek je een plekje om te eten. Liever bediening en wat meer sfeer? Dan zijn de restaurants aan de buitenzijde van Centro de moeite waard. Langs de boulevard zijn diverse restaurants met verschillende nationale en internationale keukens te vinden.

Centro is dit naar slechts vier keer op een zondag geopend, deze data kun je vinden op deze website

Plaats een reactie