Vakantie op de boerderij in Sud Tirol

Even helemaal terug naar de basics en een weekje digitale detox? Dan is een vakantie op de boerderij bij de Roter Hahn vakantieboerderijen echt iets leuks.  op ruim 1.600 plaatsen in de Italiaanse provincie Sud-Tirol is het mogelijk om te overnachten op een boerderij, deze zijn ingedeeld in diverse klasse, zo kun je logeren bij een boerderij gespecialiseerd in veeteelt, in fruitteelt of in wijn. Liever geen digitale detox? geen probleem sommige boerderijen zijn superdeluxe uitgerust en zijn bijna als een luxe hotel op Ibiza ingericht en gaan daarmee dus volledig mee met de tijd.

Süd Tirol is dichterbij dan je denkt

Sud Tirol grenst aan de onderkant van Oostenrijk en is vanaf Innsbruck slechts een uurtje rijden, ondanks dat je in Italië bent is de voertaal in Sud Tirol voornamelijk Duits. Sud Tirol behoorde vroeger namelijk tot het Oostenrijkse keizerlijke rijk.

Wintersporten in Süd Tirol

Süd Tirol zet zich de laatste jaren op de kaart als een uitstekend skigebied, er is flink geïnvesteerd in nieuwel liften en de sneeuwzekerheid van de gebieden.  in tegenstelling tot de grotere skigebieden in bijvoorbeeld Oostenrijk zijn de prijzen voor liftpassen en voorzieningen op de pistes nog betaalbaar gebleven voor ieders budget.

 

Plaats een reactie