Nieuwe website Eliza was here

De Nederlandse reisaanbieder Eliza was here heeft een nieuwe website. Het design spreekt meer aan door het gebuik van grotere foto’s en de site is responsive waardoor hij ook optimaal zichtbaar is op mobiele telefoons en tablets. Trots als Eliza is op haar nieuwe site werd er deze week een persbericht uitgestuurd om de vernieuwingen onder de aandacht te brengen. Eliza biedt bijzondere vakanties aan in mediterrane landen zoals Malta, Griekenland, Cyprus en Turkije. Hieronder lees je het persbericht.

Eliza was here heeft een nieuwe website. De reisorganisatie wil haar fans namelijk nog meer inspireren. Dit gebeurt door grotere foto’s van verrassende vakantieadressen te plaatsen, smakelijke recepten met een vleugje Mediterrane te delen en tips voor unieke activiteiten in binnen- en buitenland aan te bieden. Je kunt de dynamische website vanaf nu prima bekijken op je smartphone of tablet.

Op de vernieuwde website van Eliza was here ontdek je meer en groter beeldmateriaal dan voorheen. In zowel tekst als foto’s verschijnt op de homepage een steeds wisselend aanbod van vakanties, naast lekkere recepten of verrassende uitstapjes in een bepaalde streek. Ook worden de themapagina’s binnenkort vernieuwd en uitgebreid. Naast huwelijksreizen worden dan ook culinaire vakanties en een speciaal aanbod voor vakanties met kinderen aangeboden.

Omdat Eliza links afslaat waar iedereen rechts gaat, ontdekt zij steeds opnieuw unieke plekjes rondom de Middellandse Zee. Die wil ze online dolgraag met je delen. Daarom vind je op de nieuwe website grotere foto’s van accommodaties en bestemmingen, waarbij je heerlijk kunt wegdromen. De nieuwe landenpagina’s geven je een nog betere indruk van de plaats van bestemming.

Inspiratie opdoen

Ben je benieuwd hoe anderen de ontdekkingen van Eliza hebben ervaren? Hun feedback krijgt een prominente rol op de nieuwe website. Eliza deelt daarnaast haar meest verrassende recepten en vertelt verhalen over de regio, de eigenaar van de accommodatie of andere bijzondere ontdekkingen. Zo krijg je online een inspirerende indruk van een streek of accommodatie. Bovendien plaatst Eliza regelmatig originele tips voor bijzondere activiteiten in binnen- en buitenland, zoals een wijnfestival of een lokale markt. 

Responsive website

Steeds meer mensen bekijken een website via hun smartphone of tablet. Daarom is de nieuwe website volledig responsive. Zo kun je ook op kleinere schermen alles goed in beeld krijgen en van iedere beschikbare functie gebruikmaken. Lekker op de bank je vakantieadres uitzoeken dus. Heb je de bestemming van je dromen gevonden? Dan kun je jouw favoriete plekje ‘liken’ door op het bijbehorende hartje te klikken. Je bekijkt het gewenste logeeradres op elk ander moment gemakkelijk opnieuw en kunt eenvoudig boeken. Bij iedere vliegvakantie van Eliza was here is een huurauto bij de prijs inbegrepen, zodat je zelf kunt gaan en staan waar je wilt. Direct na aankomst op weg naar die afgelegen baaitjes, eindeloos koffie drinken op gezellige dorpspleinen en de meest verse vis uit de haven ophalen. Laat je inspireren op www.elizawashere.nl. Waar wacht je eigenlijk nog op?!

Plaats een reactie