Gambia voor beginners

Naar aanleiding van een persreis die ik heb mogen maken heb we de website Gambia voor beginners gelanceerd. Deze website verteld je alles wat je moet weten als je op vakantie gaat naar Gambia. De website is voornamelijk gericht op mensen die voor de eerste keer naar Gambia reizen maar ook mensen die al meerdere malen in het land zijn geweest zullen op www.gambiavoorbeginners.nl de nodige tips en handige weetjes tegenkomen.

Smiling coast of Africa
Gambia is de laatste decennia uitgegroeid tot één van de populairste vakantiebestemmingen in West-Afrika en een populaire winterzonbestemming. Het land staat bekend om zijn prachtige met palmbomen begroeide stranden en de bijzonder vriendelijke bevolking. De slogan van het land is niet voor niets ”The smiling coast of Africa”.

Winterzon
De rede om Gambia voor beginners te maken is dat voor veel toeristen Gambia een onbekende zonbestemming is. Dit is zonde want het land heeft echt ondanks zijn geringe grote alles in huis voor een geslaagde winterzonvakantie. De temperaturen zijn er ideaal, de zee is heerlijk om in te zwemmen en de verschillende resorts zijn er van alle luxe voorzien. Het grote voordeel dat Gambia heeft op veel andere winterzon bestemmingen is dat je minder lang in het vliegtuig moet zitten. In slechts zes uur tijd vlieg je al naar dit prachtige Afrikaanse land.

2 gedachten over “Gambia voor beginners”

  1. Een goede vriend van mij is recent ook naar Gambia geweest. Ik herken zijn verhalen en foto’s helemaal als ik de site bezoek. De schrijver mag trots zijn op wat hij daar neergezet heeft.

Plaats een reactie