De kerstballen hangen net, de kerstboom heeft al zijn naalden nog en het wil nog niet echt winteren in Nederland. Maar zodra de kalkoen van tafel is, en de kerstboom toch langzaam zijn groene haren begint te verliezen wordt het tijd om te gaan zoeken naar je vakantiebestemming in 2012.
Wat is een betere plek dan de jaarlijkse Vakantiebeurs in Utrecht? Jaarlijks trekt half Nederland erop uit om in één dag zoveel mogelijk culturen op te snuiven, bijna elk land van de wereld is wel vertegenwoordigd. Van het uiterste puntje in Noorwegen tot het meest Zuiderlijke stukje Nieuw Zeeland (trouwens die kiwi’s nemen dit jaar een Waka = mega kano) mee en doen om het allemaal nog leuker en spannender te maken ook nog eens een Haka. (=oorlogsdans, bekend van de rugby))
Dit jaar is er extra aandacht voor reizen en fotografie, een onderdeel wat niet meer te missen is met de opkomst van de digitale camera. Verder is er veel aandacht voor vakantie in eigen land op het ontmoetNL plein waar bekende Nederlanders iets vertellen over de streek waar ze vandaan komen en speciaal voor de christelijke vakantieganger is er een christelijk vakantieplein (niet op zondag)
Kaarten voor de vakantiebeurs koop je het beste online, je krijgt met deze link ook nog eens 5 euro korting, koop je de kaart voor 10 januari dan ga je al voor 10 euro naar de vakantiebeurs.
De Vakantiebeurs 2012 wordt gehouden van 11 tot 15 januari in de Jaarbeurs in Utrecht