Kerst tussen de sterren

Met de feestdagen voor de deur zal een groot aantal internationale film- en popsterren de koffers (laten) pakken om koers te zetten richting hun favoriete vakantiebestemmingen. Voor iedereen die droomt van een kerst tussen de ‘rich and famous’ zette boekingssite Hotels.com enkele hotspots op een rij. In de volgende bestemmingen heb je een grote kans om sterren tegen het lijf te lopen, skiën of zwemmen.
Barbados, Caribisch Gebied: Rihanna, Simon Cowell, Sting, David Beckham
Op het Caribische Barbados bestaat er een aanzienlijke kans om een celebrity tegen het lijf te lopen. Tijdens het drukke kerstseizoen is de Barbadiaanse Rihanna vaak op haar geboortegrond te vinden. In één van de vele goede restaurants op het eiland zou je dan ook zomaar aan het tafeltje naast de popsensatie terecht kunnen komen. Ook Simon Cowell, roemrucht jurylid bij talentenshows, is een graag geziene gast op het eiland. Hij nodigt er geregeld bevriende beroemdheden uit om gezamenlijk de kerst door te brengen. Misschien spot je zelfs Sting of de Beckham’s, die hier eerder gezien zijn rond de feestdagen. Voor een goede kans op een ontbijtje tussen de beroemdheden is het luxueuze Ocean Two Resort & Residences een aanrader.


St. Lucia, Caribisch Gebied: Harrison Ford, Nicolas Cage, Justin Bieber
Voor wie wit zand verkiest boven witte sneeuw, is St. Lucia de perfecte plaats om aan de winterkou te ontsnappen. Harrison Ford en Nicolas Cage vertoeven graag op het Caribische eiland, zó graag zelfs dat ze er allebei een luxueus vakantiehuis hebben. Je kunt er uitstekend wakeboarden en jetskiën in de Caribische Zee. Wees er wel op voorbereid dat je het water moet delen met Justin Bieber en zijn geliefde Selena Gomez, de tortelduifjes brachten de kerst hier al eerder door. Wie als een echte ster op vakantie wil, is in het sprookjesachtige Ladera Resort aan het goede adres.
Whistler en Vancouver, Canada: Justin Timberlake, Tom Cruise, Mel Gibson en Michael Bublé
Vele beroemdheden verruilen hun galajurk of smoking jaarlijks voor skischoenen en een warm skipak, om de kerst door te brengen in de Canadese Rockies. Na een dagje glijden op de Olympische pistes van Whistler overnachten veel celebs in het Fairmont Chateau Whistler. Dit kasteelhotel ligt verscholen tussen de bossen aan de voet van Blackcomb Mountain. Justin Timberlake en zijn ex Cameron Diaz zijn geregeld in Whistler gespot. ’s Avonds waren zij vaak te vinden bij de buitenvuurplaats van dit hotel. Ook Tom Cruise, Kurt Russell en Mel Gibson staan bekend als vaste bezoekers van het skiresort.
Op slechts 125 kilometer ten zuiden van Whistler ligt Vancouver, woonplaats van popster Michael Bublé. Mr. Bublé en zijn Argentijnse vrouw Luisana Lopilato zijn hier, sinds zij vorig jaar in het huwelijksbootje stapten, vaak te vinden in het gezelschap van familie en vrienden.

Plaats een reactie