– Sudtours brengt ook voor zomer 2011 haar Vroegboekbrochure weer uit, na een succesvolle eerste editie in 2010. De brochure is gericht op de populaire zonbestemmingen, waarbij extra de nadruk ligt op goedlopende accommodaties op de Nederlandse markt. Sudtours garandeert de klant dezelfde of zelfs lagere prijs wanneer men voor 31 december 2010 een reis uit de brochure boekt. De klant is dus altijd voordeliger uit, dan wanneer hij boekt uit de reguliere Sudtours zomerbrochures. Extra vroege beslissers, die een accommodatie uit de Sudtours Vroegboekbrochure boeken voor 15 oktober 2010, ontvangen daarop ook nog eens € 25 extra korting!


Sudtours Vroegboekaanbod vol nieuwe en verrassende accommodaties
Sudtours heeft een aantal verrassingen in petto. Zo is de superpopulaire accommodatie Club Martha’s op het Spaanse eiland Mallorca exclusief te boeken via Sudtours in de retail. Daarnaast is Appartementen Vasia Beach op het Griekse eiland Kreta weer terug van weggeweest. Aan de Portugese Algarve is het luxe complex Eden Club in Albufeira aan het aanbod toegevoegd.
Sudtours heeft naast het groot aanbod vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport ook al veel regionale vertrek boekbaar gemaakt. In de loop van de komende 2 maanden zal het gehele aanbod aan regionale vluchten boekbaar worden gemaakt.
Sudtours Vroegboekbrochure vanaf 22 september beschikbaar
De Sudtours Vroegboekbrochure zal woensdag 22 september (overmorgen) van de persen rollen. Uiteraard is het volledige aanbod uit de brochure al helemaal boekbaar op de websites. De reguliere Sudtours zomer 2011-brochures zullen begin december worden geleverd. In de tussenliggende periode zullen alle accommodaties echter ook al online boekbaar worden gemaakt. Iedere zomer 2011-klant die nu wil boeken, kan in ieder geval bij Sudtours terecht! Meer info over Sudtours zomer 2011 volgt binnenkort.