grote interesse winterzon vakanties

Winterzonvakanties zijn in trek het komende winterseizoen. De belangstelling voor informatie over winterzonbestemmingen is ten opzichte van vorig jaar bijna verdubbeld. Dat blijkt uit de verdubbeling van de bezoekersaantallen van de site www.winterzon.net
Normaal gesproken registreert deze site in augustus en september gemiddeld ongeveer vijfhonderd bezoekers per dag, de afgelopen weken lag het bezoekersaantal per dag gemiddeld tussen de duizend en vijftienhonderd. Volgens Willem Veraart, eigenaar van de populaire site, is de stijging te wijten aan het matige zomerweer dat eind juli inzette. Sindsdien neemt het aantal bezoekers per regenbui toe. “Psychologisch gezien lijkt voor de meeste mensen de zomer in de derde week van juli al geëindigd te zijn. Omdat het vooruitzicht van zomers weer zo ver weg lijkt te liggen zijn mensen eerder geneigd in de wintermaanden nog naar de zon te vliegen.” aldus de heer Veraart.
Populaire winterzonbestemmingen zijn zoals vanouds de Canarische Eilanden, Thailand, Mexico en Florida. Een bestemming die duidelijk in opkomst is, is Dubai. Deze dure stad is door recente prijsdalingen voor meer mensen betaalbaar geworden. Wie de massa wil ontlopen zou eens een kijkje kunnen gaan nemen in Mauritius, La Reunion of Uruguay. Uitstekende winterzonbestemmingen die nog niet platgelopen worden door de Nederlanders.

Plaats een reactie