supermarkten Costa Blanca beleven slechte tijden

De supermarkten aan de populaire Costa Blanca in Spanje voelen de recessie goed deze zomer. Het wegblijven van vooral de Engelse toeristen zorgt voor enorme omzetdalingen waardoor een aantal supermarkten inmiddels structureel in de problemen gekomen is. Volgens lokale bronnen staat de vooral bij toeristen populaire supermarkt Pepe La Sal in Moraira te koop omdat de eigenaar de zaak niet meer rendabel krijgt. Concurrenten van hem zoals Masymas zouden het mogelijk nog slechter doen op dit moment. Het is te hopen dat dit soort supermarkten niet zal verdwijnen, omdat juist dit het verblijven in een villa in Moraira zo interessant maakt.

3 gedachten over “supermarkten Costa Blanca beleven slechte tijden”

 1. Costa Blanca villas have become more popular in recent years. Purchasing a villa in the Costa Blanca region is a good investment and can be a good source of rental income since it is one of the most popular vacation destinations in Spain.

 2. Spanje word hard geraakt, maar waar de Engelsen op hun eiland blijven plakken is het aan ons ‘mainland’ Europeanen omm de zuiderburen van hun sterke drank af te helpen 😉

 3. Hi,
  I have been in Moraira and in Costa blanca and that is a wonderful place to visit, live and even work
  Thank you for reminding me about this
  Regards,
  Tina

Plaats een reactie