Milieu vriendelijk hotel in Wenen

Het milieu speelt een steeds belangrijkere rol bij de keuze voor een vakantie, er ondertussen een ware run op eco-vakanties en ieder zich zelf respecterende hotel van vakantiepark keten doet wel iets met Milieu.
In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen wordt momenteel de laatste hand gelegd aan het eerste hotel wat zich zelf volledig voorziet in eigen stroom en warme. De zonnige zijde van het hotel is volledig volgehangen met meer dan 200 vierkante meter zonnestroom panelen. De centrale verwarming in het hotel wordt met behulp van aardwarmte voorzien. In de zomermaanden zorgt deze installatie voor een prettige koele temperatuur in het gehele gebouw. Het regenwater wordt opgevangen en gebruikt voor het doorspoelen van het toilet, en het bewateren van de prachtige hotel tuin.
Om het helemaal af te maken worden bezoekers die op een natuurlijke wijze naar het hotel komen (dus per fiets of lopend) nog eens getrakteerd op een aangename korting van 10% op de kamerprijs.
Hotel Stadthalle heeft moderne kamers met een klassieke Weense twist. Er is een ruime keuze in het soort kamers, van de nette Classic Room waarbij alle voorzieningen je in een hotel verwacht aanwezig zijn tot een Junior Suite.
Hotel Stadthalle is gelegen op loop afstand van het beroemde Schloß Schönbrunn en met de metro ben je in enkele minuten in het hartje van het prachtige centrum van Wenen.
De prijzen van de kamers beginnen met de schappelijke prijs van € 99,- voor een tweepersoons classic room met ontbijt.
Meer informatie over dit toch wel bijzondere hotel vindt je hier www.hotelstadthalle.at

1 gedachte over “Milieu vriendelijk hotel in Wenen”

Plaats een reactie