met de ipad op vakantie

Binnenkort is de wereld een nieuwe gadget rijker: de iPad. Toen ik gisteren op internet de presentatie van het nieuwe speeltje van Apple zag vroeg ik me af “wat moet ik met zo’n groot uitgevallen iPhone?”. Ik zie mezelf niet met zo’n apparaat aan mijn hoofd lopen, dus als telefoon pur sang is hij niet zo geschikt. Misschien was het te laat op de avond om de potentie in te zien, want toen ik vanochtend wat meer informatie over de ipad ging zoeken sloeg mijn idee over dit apparaat volledig om. Ik wil hem hebben en wel zo snel mogelijk. De iPad is naast je iPhone de ideale reisgenoot. Ideale afmetingen en gewicht om me te nemen als handbagage in het vliegtuig, een lange standbytijd en je hoeft hem in tegenstelling tot een laptop niet helemaal op te starten. In combinatie met accessoires zoals het keypad en de iPad case heb je een prachtige reisgenoot erbij. Ik kan niet wachten om dit nieuwe stukje technologie van Apple mee te nemen op mijn volgende trip.

1 gedachte over “met de ipad op vakantie”

  1. Ik wacht rustig af, tot nu toe gebruik ik gewoon mijn iPhone met een Power case van http://www.ibatterycase.nl. Ik hoef geen tweede laptop, en op mijn telefoon met een tweede batterij kan ik ook mijn films blijven kijken in de trein!

Plaats een reactie