Met Verse Sneeuw is er een nieuwe glossy bijgekomen in het wintersport segment en na het lezen van de eerste editie van dit toch wel luxe magazine moet ik zeggen: “Welkom” het blad leest lekker weg, er staan mooie foto’s in en de artikelen zijn op een informatieve maar luchtige manier geschreven. De allereerste editie beschrijft de geschiedenis van het skiën en de opmars van de wintersport in Europa. Naast skiën is er ook veel aandacht voor het snowboarden.
Verse Sneeuw wordt uitgegeven door een aantal zeer enthousiaste groep wintersporters, volgens Hoofdredacteur Rolf Westerhof: “VerseSneeuw is écht wat anders. We hebben een zeer ervaren redactie die zijn sporen heeft verdiend en heel goede ideeën heeft over een écht interessant en nieuw magazine voor gemotiveerde wintersporters. Die groep is wat ons betreft de afgelopen jaren wat vergeten en daar willen we met VerseSneeuw verandering in brengen. We zijn een serieus blad, dat met diepgang en passie over wintersport schrijft, omdat onze lezer ook serieus met wintersport bezig is.”
Het blad is verkrijgbaar bij de tijdschriftenhandelaar, de betere wintersportzaken en bij diverse indoor skibanen, het blad kost € 6,95 en indien je een abonnement neemt maak je kans op een reis naar het Oostenrijkse Ischgl.