De smerigste hotels


Schimmel, vuil en bloedvlekken: Sommige hotels lijken wel het decor van een horror film waarbij de hotels in de lichtstad Parijs het wel heel erg bont maken.
Schimmel in de badkamer, bloed vlekken op de handdoeken en rattenpoep in bed, om deze nachtmerrie te voorkomen heeft TripAdvisor de smerigste hotels in Frankrijk, Spanje, Italië, Groot-Brittannië en Duitsland op een rijtje gezet. De rangschikking is gebaseerd op de reviews van TripAdvisor reizigers.
Eenzame koppositie voor Parijs
wie in 2009 een bezoek plant aan Parijs, moet eerst een kijkje nemen op de lijst van smerigste hotels. Onder de tien smerigste hotels in Frankrijk alleen al zijn er acht in de metropool aan de Seine. Een speciale waarschuwing is gericht op bezoekers van het Hotel Merryl, dit hotel is genomineerd voor de eerste plaats. Een lid van TripAdvisor beschrijft zijn ervaringen in het hotel op deze manier: “Onze hotelkamer had het formaat van een kleding kast rook naar urine en had schimmel op de muren en gordijnen.”
.


Smerige ervaringen in Rome
Wat Parijs is voor Frankrijk is Rome voor Italië: Hier bevinden zich namelijk de drie smerigste Italiaanse hotels. Smerig is het in Hotel Nice. de reacties van vakantieganger variëren van “bloed vlekken op de handdoeken” naar “ondefinieerbare viezigheid op de muren.”
Varkensstal Balearen
In Spanje ben je in de hoofdstad relatief goed uit, het smerigste hotel ligt namelijk aan de Spaanse Balearen en heet Playamar. Volgens een Duitse vakantieganger is een varkensstal nog schoner.
Vuil in Londen
In Groot-Brittannië, is de Cromwell Crown Hotel in Londen, de kroon van het “smerigste hotel”. “Hel op aarde” is volgens een lid van Tripadvisor nog een compliment, terwijl andere reizigers verwijzen naar “Rattenpoep op het bed,” een hotelkamer, vol braaksel ” en” Koffie met salami smaak “.
Schoon in Duitsland
Duitsland komt bijzonder goed uit de test, slechts 3 hotels krijgen de nominatie smerig. Duitse hotels lijken orde en netheid te prevaleren.
Twee van de smerigste hotels zijn gevestigd in München (Hotel Modern, Ludwig Hotel) en één in Keulen (Central Hotel am Dom).
“De Duitse hoteliers kunnen trots zijn op hun netheid, de Tripadvisor community vindt de Duitse hotels namelijk het schoonst en netst van Europa

Plaats een reactie