RIU vernieuwt loyaliteitsprogramma

De bekende internationale hotelketen RIU heeft met ingang van dit jaar hun loyaliteitsprogramma RIU Class vernieuwd. Door het invoeren van twee extra niveau’s, Gold en Diamond, kun je nu sneller sparen voor gratis overnachtingen in één van de RIU hotels. Ook door middel van aanbiedingen waarbij je extra punten bij boekingen krijgt kun je sneller sparen. Deze aanbiedingen zijn terug te vinden op de speciale website www.riuclass.com.
RIU is een Spaanse hotelketen die zich vooral op het hogere toeristensegment richt met luxe en all-inclusive hotels in Europa, het Caribisch gebied en Noord-Afrika. Populaire RIU-bestemmingen zijn o.a. Mexico, Spanje en de Dominicaanse Republiek.

13 gedachten over “RIU vernieuwt loyaliteitsprogramma”

 1. Ik probeer reeds enkele dagen om 500 extra punten te bekomen via uw nieuwe website. Mijn wachtwoord werd blijkbaar niet aanvaard, en ik heb een nieuw aangevraagd maar ik krijg geen bericht terug.
  Mijn classkaartnummer is 70027057. Ik heb een vakantie geboekt in Palace Meloneras op 30 mei.
  Bedankt voor de aandacht die u aan mijn probleem wilt besteden.
  Groetjes

 2. hoe krijg ik die 500 punten bijgeboekt.
  Mijn kaartnummer is:
  70027668
  In afwachting op uw antwoord.

 3. Geachte mijnheer/mevrouw.
  Nog steeds geen RIU CLASS
  KAART onvangen voor mij en
  mijn vrouw.Reeds in December aan gevraagd on-line.
  C.op den Velde
  C.op den Velde Acquoy.

 4. Geachte mijnheer/mevrouw.
  Nog steeds geen RIU CLASS
  KAART onvangen voor mij en
  mijn vrouw.Reeds in December aan gevraagd on-line.
  C.op den Velde
  C.op den Velde Acquoy.

 5. Geachte mijnheer/mevrouw.
  Nog steeds geen RIU CLASS
  KAART onvangen voor mij en
  mijn vrouw.Reeds in December aan gevraagd on-line.
  C.op den Velde
  C.op den Velde Acquoy.

 6. Geachte mijnheer/mevrouw.
  Nog steeds geen RIU CLASS
  KAART onvangen voor mij en
  mijn vrouw.Reeds in December aan gevraagd on-line.
  C.op den Velde
  C.op den Velde Acquoy.

 7. Geachte mijnheer/mevrouw.
  Nog steeds geen RIU CLASS
  KAART onvangen voor mij en
  mijn vrouw.Reeds in December aan gevraagd on-line.
  C.op den Velde
  C.op den Velde Acquoy.

 8. Wij hebben het riu hotel MaspalomasOasis bezocht van 10/05/2010 tot 22/05/2010 maar waren op dat ogenblik niet in de mogelijkheid om onze lidkaart te tonen.Hoe kunnen mijn punten aangevuld worden die ik dan heb verworven.Met dank

 9. Wij hebben het riu hotel MaspalomasOasis bezocht van 10/05/2010 tot 22/05/2010 maar waren op dat ogenblik niet in de mogelijkheid om onze lidkaart te tonen.Hoe kunnen mijn punten aangevuld worden die ik dan heb verworven.Met dank

Plaats een reactie