Golfreizen-specialist Golftime Travel heeft weer een nieuwe gids ‘Europese bestemmingen en Canada’. Een nachtje België met 2 keer spelen voor maar € 95,-? Dat kan bij Golftime bijvoorbeeld in Golfhotel Pierpont net onder Brussel. Maar u kunt ook bij Golftime terecht voor uw volledig verzorgde rondreis door Canada. Slovenië is bij Golftime een nieuwe bestemming met prachtige, betaalbare golfbanen. Andere nieuwe bestemmingen zijn onze eigen Veluwe, in Frankrijk Bordeaux en de Dordogne en Edinburgh in Schotland.


Bij de brochure ontvangt u de prijsbijlage 2009 voor het gehele programma, dus ook voor de Mediterrane bestemmingen. “We hebben alle prijzen van onze Mediterrane bestemmingen van 1 januari 2009 herberekend met lagere vliegtarieven”, licht directeur Van Reijen toe. “Door aanbiedingen en lagere brandstoftoeslagen scheelt dat vele tientjes per persoon. Daarnaast zijn er enkele spectaculaire aanbiedingen meegenomen, zoals ‘free golf’ op vijfsterrenresort Aphrodite Hills in Cyprus met kortingen tot € 250,- per persoon!”
De gids is gratis via de website of telefonisch aan te vragen. www.golftime.nl of 033-4627200. De gids ‘Mediterrane en Verre bestemmingen’ verscheen al in augustus en de prijzen tot 1 november zijn voor deze bestemmingen nu ook beschikbaar.