Stakingen Brussel voorbij

De stakingen op de luchthaven van Brussel zijn sinds vanochtend 02:00 uur over. De luchthaven verwacht echter dat de overlast als gevolg van de stakingen nog wel eventjes blijft aanhouden. Een aantal vluchten is geannuleerd of heeft vertraging.
Ook zal het nog enige tijd duren voordat de ongeveer 20.000 stuks bagage die de afgelopen dagen niet mee aan de passagiers gegeven zijn op de juiste plaats terecht gekomen zijn.

Over de bagage is op dit moment het volgende te lezen op de site van Brussels Airport:
Mijn bagage is niet aangekomen op de bagageband. Wat moet ik doen?
Indien u geen “verloren bagage” formulier heeft ingevuld, kan u uw bagage komen afhalen nadat de staking is afgelopen. Uw bagage wordt bewaard in de bagagereclaim (niveau aankomst). Gelieve uw paspoort/identiteitskaart, uw boarding-pass en uw bagagetickets (barcode) mee te brengen bij het afhalen van de bagage.
Indien u een “verloren bagage” formulier heeft ingediend bij de maatschappij die voor uw bagage instond (Flightcare of Aviapartner), zal u gecontacteerd worden zodra u uw bagage kan komen ophalen.
Wie kan me informatie geven over de status van mijn bagage, de mogelijkheid tot thuisleveren, het neerleggen van een klacht…
Richt u in de eerste plaats tot uw luchtvaartmaatschappij of tot Flightcare en Aviapartner.
NUTTIGE CONTACTNUMMERS:
Algemene info:
Brussels Airport 02 753 73 00
Aviapartner 02 723 08 40
Brussels Airlines 02 753 49 27/28
Verloren bagage
Aivapartner 02 723 08 40
Flightcare 02 788 33 44
Brussels Airlines 02 723 30 52
Luchtvaartmaatschappijen & Touroperators
Klik hier om de lijst te consulteren.

Plaats een reactie