Australië specialist BarronTravel is op het jaarlijks evenement ‘Qantas Boomerang’ in Haarlem door de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas en Tourism Australia uitgeroepen tot de beste touroperator 2007 van de Benelux. In de vijf beschikbare categorieën won BarronTravel twee eerste prijzen. Die voor de beste brochure en die voor de beste website. In de categorie marketing won BarronTravel de tweede plaats achter het Belgische Aussie Tours.


Bijzondere prestatie
Barron Travel, gevestigd in Den Bosch, is trots op deze bijzondere prestatie. ‘Dat geldt temeer als men zich realiseert dat het nog maar drie jaar geleden is dat de hele reisbranche vraagtekens zette bij de overname van Barron & De Keijzer door ITG Companies’, aldus ITG-woordvoerder Inge Groot Enzerink.
Zelfstandig reismerk
Sinds de overname is de naam van de reisorganisatie veranderd in BarronTravel en is het zelfstandige reismerk toegevoegd aan de portfolio van ITG Companies. Wereldcontact Reizen werd in 2006 uitgeroepen tot ‘beste Benelux touroperator op Australië’. Deze reisorganisatie werd in mei 2008 eveneens een zelfstandig reismerk van ITG Companies.
Internet:
www.barrontravel.com/
www.itgcompanies.nl
meer Australië
Bron: persbericht op Tourpress.nl