Mersin in Turkije

Over populaire plaatsen in Turkije zoals Marmaris, Bodrum en Alanya is heel veel te vinden op internet. Maar wat als je bijvoorbeeld havenstad Mersin wilt bezoeken en op zoek bent naar informatie? Als één van de weinige Nederlandstalige sites geeft Landenportal.nl sinds kort objectieve informatie over de stad Mersin: hoe kom je er, waar kun je slapen, hoe is het klimaat, wat is er te zien en te doen, waar moet je op letten en nog veel meer handige reisinformatie.

2 gedachten over “Mersin in Turkije”

  1. graag wil ik mijn ongenoegen uitspreken over een beslissingen van jullie touroperator om de zwerfkatjes uit marmaris niet te laten meekomen naar nederland ! al weken wachten wij op ons katje, alles was geregeld en 100 % legaal, zoveel vrijwilligers die hier hun best voor doen en dan sunweb dat zegt : hier beginnen we niet aan !
    dus reizen met sunweb?
    NOOIT.

  2. Anja,
    Wat hebben die fokking katten en Sunweb met Mersin te maken? Ben je in blinde woede het internet aan het afspeuren om sunweb af te zeiken of zo?
    Dacht je trouwens dat de asiels hier nog niet vol genoeg zitten met dat soort beesten?

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren