Prijsvechter stopt door Ecovliegtax

Op 1 februari stopt de Italiaanse prijsvechter Volareweb met vluchten vanaf Rotterdam naar Milaan door de tegenvallende resultaten. Vandaag werd ook bekend dat men stopt met de vluchten vanaf Maastricht naar Milaan. Reden hiervoor zou de Ecovliegtax zijn van 11,25 Euro per persoon. Hierdoor is het voor de prijsvechter te moeilijk om te kunnen concurreren met omliggende luchthavens. Eerder valt te denken aan dat het op beide routes niet zo goed loopt met de passagiers. Het aantal vluchten is al drastisch teruggebracht in de vier maanden dat de prijsvechter in Nederland actief is en de Ecovliegtax is pas vanaf 1 juli actief.

2 gedachten over “Prijsvechter stopt door Ecovliegtax”

  1. Mijn vrouw gaat begin mei shoppen in Milaan en ik had graag via Volareweb geboekt. Vond het al vreemd dat er nog steeds geen tickets na 31 maart geboekt konden worden. Helaas is dankzij die k*thond Wouter Bos de goedkoopste optie voor vluchten naar Milaan snel weggejaagd. De sukkel…

  2. Onzin!! Ik geloof nooit dat de vliegtax de reden is. Ze wisten trouwens dat de vliegtax er aan kwam toen ze begonnen te vliegen op Rotterdam en Maastricht. Er zijn gewoon teveel low cost vluchten vanuit Nederland en het Grensgeboed op Bergamo en Milaan. En die maatschappijen zijn gewoon beter in hun pr voor die routes. Daar kom je als nieuweling moeilijk tussen. Ze zouden het voor deze routes vooral van Nederlanders moeten hebben en die kennen Volareweb gewooon niet.

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren