Wil je op oudejaarsavond naar Antwerpen om het nieuwe jaar in te luiden? Op 31 december 2007 is er van alles te beleven in “het Stad”. In Antwerpen wordt oudjaar vooral op straat gevierd, met onder andere fantastisch vuurwerk boven de Schelde vanaf klokslag middernacht. De vuurwerkspecialisten van Laser Fireworks zorgen voor een knallend spektakel met hedendaagse muziek.
Op 31 december (vanaf 12 uur) en 1 januari (tot 12 uur) wordt de overgang van 2007 naar 2008 van over de hele wereld live naar Antwerpen gebracht. Via een groot scherm op de Grote Markt van Antwerpen wordt live overgeschakeld naar een stad waar op dat moment de overgang van oud naar nieuw wordt gemaakt. Er zijn tevens volop mogelijkheden voor een hapje en een drankje.


Tijdens de oudjaarsavond kun je volop terecht in de typisch Antwerpse kroegetjes en restaurants. Voor de grotere en de hippere horecagelegenheden heb je vrijwel altijd entreekaarten nodig, die meestal vooraf besteld dienen te worden.
Hierbij een overzicht van feesten die op oudjaarsavond in Antwerpen georganiseerd worden:
70.80.90.08 New Year’s Eve
Het Noorderterras biedt een New Years Eve in 80’s stijl. Van hieruit heb je ene geweldig uitzicht op het vuurwerk dat om 12 uur afgestoken wordt.
Tickets kosten 12 euro en zijn hier te bestellen.
Meer info over 70.80.90.08 New Year’s Eve
New Year’s Eve Special
Club NOXX Antwerp heeft een volle feestavond waarbij gepaste kledij verplicht is. Dus: geen jeans of sneakers. Tickets kosten 25 euro in de voorverkoop. Een dag later (1 januari 2008) komt Fedde Le Grand naar Club Noxx. Ook zeker de moeite waard!
Meer info over New Year 07-08 at Club NOXX
Goforhappy 2007
Een feest in Post X, het voormalig sorteercentrum van de post, met 3 levels van in totaal 36.000 vierkante meter. Dit feest biedt een zeer gevarieerd aanbod van muziekstijlen zoals techno, reggae/dancehall, progressive en drum&bass. Tickets kosten in de voorverkoop € 20,-, aan de deur betaal je 29 euro.
Meer info over Goforhappy 2007
Heaven
Op maandag 31 december zal het Antwerpse Hilton het decor zijn van de tweede editie van HEAVEN. Verwacht je aan een geweldig oud naar nieuw feest met een prachtige aankleding, op één van de mooiste locaties van het land, het Hilton hotel in hartje Antwerpen (Groenplaats).
Losse kaarten kosten 30 euro per stuk, voor € 299,- of € 399,- kun je een arrangement boeken voor 2 personen inclusief overnachting en champagne of diner in het Hilton.
Meer informatie over Heaven
De Millennium Nacht : Oudjaar 2007 in Antwerpen
Een stijlvolle all-in party met alles op één adres: diner, champagne, vuurwerk, een spetterende party met cover band. Drank inclusief tot 06u00. 2 locaties : Stuurboord & Hangar 29. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 50,- (vanaf 23:30 uur feesten) of € 110,- (hele avond + nacht) per persoon.
Meer info over Oudjaar 2007
Café D’Anvers New Years Eve
De hotspot Café D’Anvers heeft net als vorig jaar weer een gezellig eindjaarsfeest op het programma staan. Kaarten kosten 15 euro per stuk.
Meer info over Café D’Anvers New Years Eve