de beste …. van 2007

De top 2000, de 50 beste kerstsongs, de beste website van het jaar, de meest Kindvriendelijkste_touroperator verkiezing het is weer tijd voor de lijstjes.
zo zijn onlangs door een Oostenrijkse Krant alle verkiezingen op een rijtje gezet…
De verkiezen zijn voor het eerst sinds 1993 gehouden in de Indische plaats Bangalore deze plaats is vergelijkbaar met het amerikaanse Silicon Valley. waarschijnlijk wordt hier een deel van de software voor onze Nederlandse belasting vrienden geschreven.
Er werd gekozen uit een groot aantal categorieën:
De Categorie luchtvaart

De beste Airline van de Wereld is: British Airways. het beste eten op grote hoogte krijg je bij Qatar Airlines, deze maatschappij kreeg als bonus ook nog eens de eerste prijs voor beste business class.
Categorie Beste Luchthaven:
Al jaren op nummer één Changi international airport in Singapore het uiterst luxe niveau en de extreem goede voorzieningen op deze luchthaven doen het nog steeds goed bij de jury.
De beste lowcost Airline:
Air Berlin werd verkozen tot beste lowcost Airline, en dat verbaast me persoonlijk niks, met enige regelmaat vlieg ik zelf met Air Berlin, en van de service kunnen de “lowcost” Nederlanders nog heel wat leren.
Het Beste hotel:
Het door de jury als beste verkozen hotel staat in de Arabische Emiraten, het imposante Burj al Arab biedt van alle hotels in de wereld het meest luxeuze en comfortabele verblijf.
Het Beste Business Hotel:
Kijk, dat is tenminste in de buurt, het staat namelijk in Wenen het Hilton Vienna mag zich hierin de beste noemen.
de volledige uitslag is te vinden op worldtravelawards

Plaats een reactie