Zelf ben ik aan het kijken voor een nieuwe digitale camera. Mijn interesse gaat uit naar een digitale spiegelreflex camera, maar de overstap van een Canon Ixus 400 is erg groot. Ik heb geen zin om met grote tassen te moeten gaan slepen en voor elke foto andere instellingen te doen. Toen viel mijn oog op een compacte en toch veelzijdige camera: Canon Powershot S5 IS. Lijkt een prima alternatief voor mensen die een beetje meer willen dan hun huidige compacte digitale fotocamera. Met 12x optische zoom, 8 megapixels, beeldstabilisatie, gezichtsherkenning en de mogelijkheid tot het instellen van je diafragma , lijkt het de camera die je wilt hebben voor je vakantie. Althans dat hoop je. Ik heb de camera meegenomen naar Griekenland en zal mijn ervaringen en foto’s op het paginablog plaatsen. Fijne vakantie.