Progression is een talentvol Nederlands DJ-team. Afgelopen jaren hebben ze al naam gemaakt door in het voorprogramma van Tiësto te draaien tijdens diverse optredens in Belgie, Engeland, Ierand Griekenland(Athene) en Nederland. Hun eigen muziekstijl wordt in vrijwel alle clubs gedraaid en is populair bij andere DJ’s.
Na een tijd lang opgesloten te hebben gezeten in de muziekstudio is het dan eindelijk zover, het album “Different Day, Different Light” is klaar! Het debuutalbum zal verschijnen op Tiësto’s Black Hole Recordings en ligt vanaf maandag 11 juni wereldwijd in de winkels! 20 zomerse, diepe progressive trancers en vocals van Manon Polare, Red, Koosje Volkers en Nefesz staan garant voor meer dan 2 uur genieten. Natuurlijk ontbreekt de “In search of sunrise 5” klapper “Technophobia” niet op het album.


Om dit alles te vieren zal er op vrijdag 15 juni een knallende releaseparty in AreaSixzz te Dordrecht worden gehouden. Naast een 2,5 uur durend optreden van Progression, zullen er gastoptredens zijn van niemand minder dan Misja Helsloot, Sied van Riel en Boy Lamoen. Deuren zijn geopend vanaf 22.30 uur en kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur voor slechts 5 Euro.